Nieuws

Schattige Nivea retro blikjes bij Kruidvat & win een mooi pakket!

Nivea viert dit jaar hun 100 jarig bestaan, een hele goede reden voor het vieren van een feestje! Gelukkig voor ons blijft het trouwens niet bij één feestje, maar kunnen we het hele jaar genieten van leuke actie''s en events. Vanaf dinsdag 8 november 2011 gaat er een leuke actie van start waarbij je gratis een schattige retro Nivea blikje kado krijgt bij de aankoop van 2 Nivea producten, maar we hebben nog meer nieuws waaronder een win-actie!

Laat ik beginnen met de actie die van 8 t/m 20 november 2011 exclusief wordt gehouden bij de winkels van het Kruidvat. Tijdens de actie periode krijg je namelijk het 3e Nivea product gratis en krijg je bij de aankoop van 2 of meer Nivea producten het retro Nivea spiegelblikje gratis.
Er zijn 3 verschillende retro spiegelblikje die je kunt verzamelen, de blikjes zijn leeg en aan de binnenkant voorzien van een spiegeltje, handig om onderweg mee te nemen om eventueel jouw make-up te checken!


Ik vertelde net dat de blikjes leeg zijn, maar dat is niet helemaal waar. In de blikjes vind je namelijk een briefje met een code, die je kunt invullen op de speciale actie website, je maakt dan kans op mooie prijzen waaronder kaarten voor Holiday on Ice, Indoor skydiven of een lekker beautypakket!

 Natuurlijk is het winnen van een fijn beautypakket altijd een feestje en daarom vieren wij vandaag ons eigen Beautyscene & Nivea feestje! Wij geven namelijk vijf goed gevulde pakketten weg met daarin 5 Nivea producten en 3 retro Nivea spiegelblikjes, zo maak je dus zelfs nog meer kans op mooie prijzen want je kunt natuurlijk ook nog een poging wagen met de codes uit de 3 blikjes.

Het pakket bestaat uit de volgende producten:

  • Aqua sensation verkwikkende dagcreme EUR 11,19
  • Aqua sensation verkwikkende oogcontourcreme EUR 10,19
  • Verfrissende 2 in 1 reinigingsmelk & tonic EUR 6,19
  • Verfrissende tonic normale/gemengde huid EUR 6,19
  • Verfrissende reinigingsgel EUR 6,59
  • 3 verschillende retro Nivea spiegel/opbergblikjesWil jij 1 van deze Nivea pakketten winnen, doe dan mee aan onze winactie door voor 16 november 2011 jouw gegevens hieronder in te vullen en natuurlijk antwoord te geven op de volgende vraag:
  • welke bekende zangeres staat dit jaar centraal in de reclamecampagnes van Nivea? (tip : bezoek de facebook pagina van Nivea)

Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top