Nagel & Handen

Futuristisch: De Misa Surreal Escape collectie

De Misa Surreal Escape collectie wordt omschreven als buitenaardse collectie. Klinkt dat spannend of niet? De collectie bevat zes nagellakjes met een bijzondere en futuristische uitstraling. Vandaag kunnen jullie de zes lakjes even op je gemakje bij ons bekijken.

De leuke Surreal Escape collectie van Misa bevat drie duo chrome nagellakken. Daarnaast vind je in deze wintercollectie ook nog drie grijze nagellakken. Zoals jullie weten heb ik een behoorlijke voorkeur voor deze kleur, dus dat komt goed uit! 
 


V.l.n.r. Phazers on Stunning, Shields Up, Spaced Out, Grey Matters, Beyond Infinity en The Great Green Whatsit

Ik begin met het grijze gedeelte van de collectie. Op de afbeelding hieronder zien jullie de midden grijze Spaced Out nagellak. Deze grijze variant is de meest warme kleur van de drie grijze nagellakjes. Vooropgesteld zijn eigenlijk alle kleuren vrij koel, maar dat hoort natuurlijk ook wel een beetje bij de futuristische uitstraling van de collectie. De nagellak bevat een zilveren micro glitter.



Grey Matters is mijn persoonlijke favoriet. Ik vind het altijd erg bijzonder wanneer een koele en licht grijze nagellak een donkere glitter bevat. Deze nagellak bevat naast zilveren ook donker grijze microglitters en kan naast grijs ook goed bij zwart en jeans gedragen worden. Jeans haalt het blauw in de kleur naar boven, heel bijzonder.



Ik heb de Beyond Infinity variant de afgelopen drie dagen gedragen zonder top coat. Dit om jullie de houdbaarheid van de Misa nagellakken even te laten zien. Er is een zeer lichte beschadiging aan de randen te zien, maar dat is minimaal, en nogmaals: zonder gebruik van top coat. De donker grijze metallic nagellak heeft trouwens een mooie licht zilveren microglitter.




De duo chrome nagellakken heb ik natuurlijk ook getest en ben tot de conclusie gekomen dat je deze lakjes het best als topper kunt gebruiken. Individueel geven ze geen volledige dekking. Op de onderstaande afbeelding draag ik The Great Green Whatsit. Als basis heb ik gebruik gemaakt van de Nubar Stylisch Peacock. Op deze manier heb je maar 1 laagje duo chrome nagellak nodig, met als resultaat en bijzonder mooi effect.



Shields Up is de grijs/paarse duo chrome variant die ik drag met China Glaze Below Deck. Omdat de nagellak zoveel kleuren bevat (en hier en daar een glitter) zijn de lakjes wat lastig vast te leggen. Ik heb mijn handen daarom even wat moeten draaien om een waarheidsgetrouw beeld te krijgen.




De laaste kleur uit de Misa Surreal Escape collectie is de Phazers on Stunning nagellak. Ik draag hier als basis de zwarte Essence Berlin Story nagellak met daar overheen slechts een laagje Phazers on Stunning. Ik heb twee afbeeldingen voor jullie gemaakt, om te laten zien hoe de kleur reageert op licht.





Op zoek naar een bijzonder nagellakje? Dan is deze collectie helemaal jouw ding. Hebben? De Misa Surreal Escape limited edition wintercollectie is momenteel voor EUR 6,95 per flesje verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.

Deel dit artikel
Back to top