Nieuws

Dior palette's exclusief bij enkele filialen van de Bijenkorf

Joepie!! Was ik gisteren duidelijk een beetje teleurgesteld dat er geen oogschaduwpalette''s te vinden waren in Les Rouges Or van Dior, vandaag heb ik een fijn nieuwtje voor de mede Dior fans! Vanaf 10 november zullen in 5 filialen van de Bijenkorf verschillende palette''s en sets te vinden zijn die er wel heel fijn uitzien. Normaal gesproken worden deze producten alleen in taxfree shops verkocht, maar dit keer kun je ze ook kopen als je niet op reis gaat. Kijken jullie even mee?

Deze palette''s zullen vanaf 10 november 2011 uitsluitend verkrijgbaar zijn in bij de Dior counters in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Maasstricht. De producten zullen niet verkrijgbaar zijn bij andere Dior verkooppunten en zijn (uiteraard) slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Deluxe Holiday Palette (EUR 77,50) (Limited Edition)
Onmisbaar voor de Dior Addict, perfect voor een weekendje weg of als "on the go" palette. In dit chique tweed tasje met ritsje vind je alles voor een complete makeup, met uitzondering van een foundation. Wat vind je in het palette : Creme de Rose Lip Balm, Diorskin Nude sculpting powder, donker aubergine eyeliner, medium plum & taupe & pale pink eyeshadow, roze lipgloss,  rode lipstick en een Mini Diorshow Iconic Mascara.


Holiday Eye Palette (EUR 46,50) (Limited Edition)
Hou je van de natuurlijke look die je kunt "ombouwen" tot pittige smoky brown eyes, dan kun je met dit palette zeker iets moois maken. Drie beige/bruine oogschaduws gecombineerd met een donkerbruine eyeliner  met een handige applicator in dit schattige tweed palette zijn dan zeker een must!


Holiday Lip Palette (EUR 46,50) (Limited Edition)
In dit palette vind je een hydrating lipbalm, 2 roze lipsticks en een transparante roze lipgloss, uiteraard ook met een applicator. 


Mini Brush Set (EUR 62,50) (Limited Edition)
Dit is eigenlijk wel een must in de tas van iedere vrouw die van make-up houdt, een mini kwastenset! Perfect om touch ups te doen gedurende de dag, handig om mee op vakantie te nemen maar zeker ook onmisbaar als je na school of werk nog even naar een feestje gaat. Mini brush kit & zo''n prachtige palette in de tas en jij bent er altijd klaar voor!


Goed nieuws dus, al moeten jullie er misschien wel een shoptripje voor plannen, aangezien de producten niet overal verkrijgbaar zullen zijn. Maar ik denk dat de echte Dior fans dit er zeker voor over hebben en echt vervelend is shoppen in de Bijenkorf natuurlijk nooit!

Tell me, Dior fans, wat vinden jullie hiervan? Net zo blij als ik?

Deel dit artikel
Back to top