Reviews

Goudlokje: Davines OI/OIL ABSOLUTE BEAUTIFYING POTION

Davines OI/OIL ABSOLUTE BEAUTIFYING POTION word ook wel vloeibaar goud genoemd. De samenstelling die onder andere roucou olie bevat is geschikt voor alle haartypen en kan gebruikt worden als stylingproduct maar ook als verzorgingsproduct voor het haar.

Roucou olie is afkomstig van een plant genaamd Amazonia, ook wel bekend als Annato. Deze olie is honderd maal rijker aan betacaroteen in vergelijking tot wortels. Het helpt de structuur van het haar te herstellen en stimuleert daarnaast ook de groei van het haar. Alsof het niet nog handiger kan werkt het product als een antioxidant en beschermt het haar tegen vrije radicalen.Als styling product gebruik je (voor lang haar) drie pompjes olie en verdeelt het over vochtig haar, van aanzet tot punt. Droog het haar daarna zoals je gewend bent. Voordeel van de OI/OIL ABSOLUTE BEAUTIFYING POTION is dat het absoluut geen vettig laagje achterlaat en dat je haar na een tijdje veel sneller droog is.

Als finishing product gebruik je ongeveer dezelfde hoeveelheid, afhankelijk van de lengte van jouw haar. Verdeel het product over jouw droge haar en zie direct hoe het haar een mooie hoogglans krijgt. De geur is trouwens heerlijk bloemig en het product is zeer zuinig in gebruik.
Al met al een fijn en multifunctioneel product dat zorgt voor een mooie glans, makkelijke doorkambaarheid en bescherming tegen warmtebronnen. Mijn haar is na gebruik van de olie minder droog. Heb jij ook wel eens van die dagen waarop je de deur uit bent gegaan met mooi glanzend en glad haar, maar na een regenbuitje begint het dan toch een tikkeltje te pluizen? Op dit soort momenten is de OI/OIL jouw allerbeste vriend. Pluisvrij haar in een handomdraai!

Met de formule van Roucou olie uit eerlijke handel, draagt Davines met dit nieuwe product bij aan de bescherming van het milieu. De Davines OI/OIL ABSOLUTE BEAUTIFYING POTION (EUR 39,00 – 135 ml) verpakking is gemaakt met weinig milieueffecten. Met de deelname aan het project LifeGate Zerro Impact, vermindert de CO2-uitstoot van de productie van de verpakking en wordt dit alles compenseert door het creëren en beschermen van nieuwe bossen in Italië en Madagaskar.

Voor meer informatie over de producten van Davines kun je een kijkje nemen op deze website. Hier vind je ook verkooppunten. Online bestellen kan onder andere bij Le Coiffeur.

Deel dit artikel
Back to top