Nagel & Handen

Op veler verzoek, mijn nagellak uit de kerst make-up video

In de video''s waarin de kerstmake-up collecties liet zien droeg ik een nagellak waar ik vrij veel vragen over heb gekregen, het is dan ook wel een stoere maar toch feestelijke lak. Ik kreeg trouwens niet alleen online complimenten en vragen, zelfs meisjes achter de kassa, collega''s en vriendinnen vonden dit een geslaagde combi. En ja, het is dus een combinatie van twee lakjes, nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Op de foto hierboven zie je twee lakjes die ik draag, links zie je Stormy Weather van Deborah Lippmann, een prachtige donkergrijze kleur die samen met ontwerper Narciso Rodriguez is ontwikkeld. Deze kleur droeg ik al een paar dagen toen ik de video ging opnemen en omdat het wel een beetje feestelijker mocht heb ik daar de glitter nagellak Some like it haute van China Glaze overheen aangebracht.

Het resultaat is een sprankelende, mysterieuze combinatie met holografische glitters in verschillende maten. Paars, rood, groen en blauw...echt alle kleuren stralen je tegemoet, zeker als het zonnetje erop valt.
Ik vond het een geslaagde combinatie! China Glaze Some like it haute maakt deel uit van de Eye Candy collectie die nu te vinden is bij verschillende buitenlandse webshops, in Nederland moeten we er nog even op wachten. Nailpolishfashion.nl krijgt de collectie pas in januari 2012.
De nagellakjes van Deborah Lippmann koop ik zelf altijd bij Kissandmakeupny.com, een betrouwbare webshop met prachtige producten, ze verzenden voor een vast tarief van $ 9,95. In Nederland worden verschillende Deborah Lippmann nagellakjes verkocht bij Babussa Spa, www.babassu.nl

Natuurlijk kun je een soortgelijke combinatie ook maken met andere lakjes, maar of deze dan ook zo mooi wordt? *wink* Als je leuke ideetje voor dupes hebt, laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top