Nieuws

Like, comment & win een exclusieve Essence Vampire's Love eau de toilette

Jullie hebben vast de leuke artikelen gezien van de Vampire''s love collectie van Essence? Hebben jullie de eau de toilette misschien ook gemist? In het oorspronkelijke artikel over de collectie hadden wij de Vampire''s love eau de toilette laten zien, maar helaas bleek deze later niet naar Nederland te komen. Maar......wij hebben toch een exemplaar weten te bemachtigen en die kun je nu winnen via Facebook!
Klik op de onderstaande afbeelding of lees verder!


Essence Vampire''s love eau de toilette is een zoete, mysterieuze geur die ruikt naar rood fruit, vanille en ook wat geheimzinnige houttonen bevat, erg goed passend in het thema. Hou nu de vampieren maar op afstand, dat gaat vast niet lukken als je dit parfum draagt!
Maar als een extraatje doen we er nog wat leuks bij, ik heb hieronder op de foto wat Essence goodies van aankomende collecties vastgelegd, die krijgt de winnaar dus ook, als eerste in Nederland! 


Wat moet je doen om kans te maken op dit pakketje? Ga dan voor dinsdag 16 november 2011 naar dit artikel op onze Facebook pagina, zorg dat het "liked" en geef een comment, we willen graag weten waarom jij dit pakketje zo graag wilt winnen!
Ben je misschien de ultieme Essence fan of ben je gek op vampieren? Misschien wil je nu eindelijk de spannende jongen aantrekken waarvan je altijd het vermoeden hebt dat hij een vampier is? Nu is je kans!

Deel dit artikel
Back to top