Nagel & Handen

Review: Nubar Jeans collectie

Natuurlijk kan ik niet anders dan melden dat de Nubar Jeans collectie mij behoorlijk doet denken aan de Les Jeans de Chanel collectie. Dat kun je op twee manieren interpreteren. De eerste is: We hebben nog niet zo lang geleden vergelijkbare kleuren voorbij zien komen, maar je kunt ook denken: Nu kan ik eindelijk de felbegeerde jeans kleurtjes bemachtigen!

Nubar introduceerde kort geleden de Jeans collectie. Jep, de kleuren hebben inderdaad veel weg van de Les Jeans de Chanel collectie, maar identiek zijn ze zeker niet. In grote lijnen zou ik kunnen zeggen dat alle Chanel-kleuren een tint donkerder zijn wat pleit voor de Nubar varianten is natuurlijk dat ze makkelijker verkrijgbaar en een stuk goedkoper in aanschaf zijn. Daarnaast hebben Nubar nagellakjes een uitstekende kwaliteit, kortom zeker de moeite waard om de onderstaande afbeeldingen even te bekijken.


V.l.n.r. Dark Wash Jeans, Boyfriend jeans en Faded jeans

De lichtste kleur uit het driekoppige Jeans assortiment is Faded Jeans. Deze licht blauwe nagellak heeft pit en een bijzonder mooie shimmer. De nagellak zorgt ervoor dat je handen niet heel bleek worden en dat komt naar alle waarschijnlijkheid omdat de kleur net even een tintje donkerder is dan de meeste licht blauwe nagellakken.Mijn favoriet is Boyfriend Jeans. Deze variant is midden blauw en heeft een crème finish. Boyfriend Jeans geeft een prima dekking in twee laagjes en heeft een klein beetje die ‘dusty’ uitstraling waarvan ik behoorlijk gecharmeerd ben wanneer het gaat om herfst/winter lakjes. De nagellak bevat een vleugje grijs en is daarom goed te combineren met grijs en zwart.


 

Dark Wash Jeans is op het eerste gezicht een simpele donker blauwe nagellak met en crème finish. Eenmaal op de nagels aangebracht vind ik de kleur klasse uitstralen, mede dankzij de prachtige hoogglans die de nagellak bevat. Pretty, pretty, pretty!
Heb jij de vergelijkbare Chanel nagellakjes niet kunnen bemachtigen? Dan is de Nubar jeans collectie een wonderbaarlijk mooi en goed alternatief. Zoals ik al even vertelde hebben Nubar lakjes een zeer goede en makkelijk aan te brengen structuur en wat betreft de houdbaarheid kan ik niet anders zeggen dan dat dit echte aanraders zijn.

Je vindt de lakjes voor EUR 8,50 per stuk bij Nailpolishfashion. Wisten jullie trouwens dan Nubar ook een prachtige collectie Duo Chrome lakjes in het assortiment heeft? Deze vind je hier. Met code: lushious ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. Verzendkosten.

Deel dit artikel
Back to top