Inspiratie & Tutorials

Kort maar Krachtig: Wendy's Sinterklaas wishlist

Deze week draait het allemaal om de Goedheiligman. Ik moet bekennen dat ik toch wel vind dat ik dit jaar bijzonder lief en attent ben geweest, hard heb gewerkt en... Nou ja, een beetje overdrijven moet kunnen op z''n tijd, maar ik ben wel toe aan wat verwennerij. Sinterklaas is inmiddels in het land, dus mocht hij tijdens zijn drukke werkzaamheden nog even komen Beautyscene-buurten dan alvast een warm welkom!

Mijn kinderen zijn beiden behoorlijk druk met het maken van hun ultieme Sinterklaas wishlist. Er wordt heel wat opgeschreven, weggestreept en weer opnieuw opgeschreven.Om het Sinterklaas dit jaar makkelijk te maken (ik ben tenslotte al jaren overgeslagen, misschien wel omdat ik nooit eerder een wishlist inleverde!) heb ik die van mij dit jaar even in deze publicatie geplaatst:



Geloof mij maar: In de praktijk staan er in ieder geval minder producten op dan ik voorbij heb zien komen op het gemiddelde wensenlijstje van mijn kinderen, of de kinderen om mij heen. Grote favoriet - moet ik nog een pruillipje opzetten Sint? -  is toch wel de geweldige Vlieger & VanDam handtas, die staat echt bovenaan mijn wensenlijstje, ieder formaat is goed, en weet u Sint? Mijn kinderen zullen mij ook de stoerste moeder ooit vinden met deze tas. Dat noem ik nu eens een win-win situatie.

Hebben jullie ook al een Sinterklaas wishlist gemaakt? En wat staat daar dan allemaal op? Vertel het ons! 
Deel dit artikel
Back to top