Nagel & Handen

Hip, hot en natuurlijk: Scotch Naturals nagellakken

Scotch Naturals nagellakken produceren geen schadelijke dampen of geuren en hebben absoluut een long lasting kwaliteit zonder de nagels te verkleuren. De lakjes bevatten niets anders dan water, acrylpolymeer emulsie en niet-toxische kleurstoffen. Vandaag heb ik voor jullie een aantal bijzonder mooie kleurtjes uit de herfst/winter collectie.

De Scotch Naturals nagellaken zijn non-toxic en uitgevoerd op waterbasis. De lakken zijn vrij van agressieve chemicaliën en verkrijgbaar in enorm mooie kleurvarianten. Ik ken de nagellakjes alweer een tijdje en ben behoorlijk onder de indruk van de houdbaarheid, maar ook de dekking en kwaliteit is erg goed. Op de afbeelding hieronder zien jullie een aantal van de nieuwste kleurtjes uit het assortiment.



Zorg voor gebruik van deze bijzondere nagellakken altijd dat jouw nagels schoon en vetvrij zijn. Was jouw handen simpelweg met water en zeep en gebruik geen nagelriemolie of handcrème. In principe kun je de nagellak direct op de nagels aanbrengen, maar er is sinds kort ook een On the Rocks base/top coat die zorgt voor een beetje extra houdbaarheid (beschermt tegen beschadigingen).

In de regel zijn twee laagjes nagellak absoluut voldoende, de paarse kleur die ik draag op een van de afbeeldingen hieronder had zelfs maar een laagje nodig voor een prima dekking.



Queen of Scots is wonderschoon. Ik ben zelden een paarse nagellak met crème finish tegen gekomen die een perfecte dekking geeft in slechts een enkel laagje. De kleur is sprankelend, warm en bevat een zeer minuscule microglitter die de nagellak net even dat kleine beetje extra geeft waardoor je vol verbazing naar jouw nagels blijft kijken wanneer je deze nagellak draagt.

Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes Seaboard nagellak met daaroverheen een laagje On the Rocks base/top coat. Deze donker blauwe nagellakvariant  bevat een crème finish en heeft een vleugje petrol in zich waardoor de kleur spannend en dusty wordt.  



Je hebt oranje nagellakjes, en je hebt oranje nagellakjes. Troya is een oranje nagellakje met klasse en pit. Oranje is over het algemeen redelijk tricky, maar Scotch Naturals is erin geslaagd om een mooie, vrouwelijke en warme kleur te creëren die in de winter behoorlijk trendy aandoet. De crème finish is prachtig in zijn eenvoud en.. heel belangrijk gedurende de wintermaanden: Deze kleur maakt de handen niet bleek!



Tot slot wil ik jullie nog even voorstellen aan de vier prachtige lakjes die vanaf half november worden toegevoegd aan de Scotch Naturals familie. Charmer, Balmoral Punch, Smuggler’s Gold en Klondike Cooler (v.l.n.r.) zijn werkelijk wonderschoon en zullen met oog op de feestdagen op veel wensenlijstjes voorkomen.
De Scotch Naturals nagellakken kosten EUR 17,50 per stuk en zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Pure Beauty Boutique. Hier vind je om jouw collectie te completeren ook de Scotch Naturals Nail Polish Remover (EUR 12,50 - 60 ml) in spray-vorm. Overigens kun je de nagellak ook verwijderen met reguliere nagellakremover.

Bij een bestelling van twee of meer Scotch Naturals nagellakjes ontvang je trouwens een polijstvijl cadeau en daarnaast betaal je tot 1 januari 2012 geen verzendkosten. Snel bestellen!

Deel dit artikel
Back to top