Nieuws

Bo & Debbie op bezoek bij Rihanna en Nivea

Afgelopen woensdag stapten mijn dochter Bo en ik rond 4 uur in de auto op weg naar Arnhem. Daar werden we om 18.00 uur verwacht voor een gezellig feestje van Nivea. Dit jaar viert Nivea zijn 100-jarige bestaan, iets wat het hele jaar door al wordt gevierd en afgelopen woensdag werden relaties, pers en personeelsleden van Nivea allemaal uitgenodigd voor het concert wat Rihanna gaf in de Gelredome. Rihanna is dit jaar het middelpunt van de "Skin to skin " campagne van Nivea en Bo heeft haar ontmoet, dankzij Nivea!

De "skin to skin" tour bus
Een fijne grote pot Nivea, met Rihanna
Op uitnodiging van de jarige Nivea mochten wij dit feestje meemaken!
 
Na binnenkomst in de Gelredome werden we behoorlijk in de watten gelegd, op de tweede verdieping van het Gelredome was een grote lounge helemaal voor de gasten van Nivea. We hebben ons tegoed gedaan aan het heerlijke buffet, werden voorzien van lekkere drankjes en het was vooral erg gezellig met allerlei collega''s. Rond acht uur maakten wij ons echt op voor Rihanna, maar niet voordat we het goede voorprogramma van Calvin Harris hadden gehoord!
Op het toilet uiteraard Nivea producten!
Schattige mini blikjes Nivea, wist je dat je daarmee iets leuk kunt doen? Check www.nivea.nl
Mascha mocht ook de meet & greet doen, we hebben het concert gezellig met zijn viertjes bekeken op een fijne plaats!

Dochter Bo (ja, ook van YouTube!) mocht mee & mocht Rihanna ontmoeten!

Hieronder een kort stukje van het concert. Rihanna was goed bij stem, knap hoor, zeker als je weet dat vorige week nog even in het ziekenhuis heeft doorgebracht omdat ze ziek was. Daar was niet veel van te merken, al was ze misschien een tikje rustig. Het concert begon wel wat laat en daardoor moest jet iets worden ingekort, maar daar heb ik zelf niet veel  van gemerkt. Rihanna heeft eigenlijk al haar grote, bekende hits gespeeld, verkleedde zich vrijwel na ieder liedje en zag er prima uit (voor zover ik dat kon zien natuurlijk). 
Na het concert liep de Gelredome snel leeg, maar wij hadden nog een toegift, de meet & greet met Rihanna. Ik had van tevoren al afgesproken dat niet ik, maar Bo de meet & greet zou doen (lief van mij he?). Bo ging dan ook samen met Mascha op weg terwijl ik, samen met Mascha''s vriend Gregor, rustig wachtte op een stoeltje bij de receptie.
Bo vertelt zelf even over de meet & greet:


Meet & greet met Rihanna

Toen het concert was afgelopen.. Was het tijd voor de Meet & Greet!
Eerst konden we het niet vinden, maar door het te vragen waren we al snel op de plek waar we moesten zijn.
Samen met Mascha ging ik een kleine zaal in waar nog meer mensen zaten die een Meet & Greet hadden met Rihanna.
We waren met ongeveeer 30 mensen
Daar moesten we even in de rij staan om op de foto te gaan met een nummer. Waarom dit was weet ik niet precies.
Daarna moesten we ongeveer nog een kwartier wachten voor we naar een andere zaal mochten, waar de Meet & Greet zal zijn.
Onze mobiel en andere spullen moesten we in de 1e zaal laten. 
De wachttijd voordat Rihanna kwam was bijna 1,5 uur! Ik heb dus al die tijd alleen maar op de grond gezeten en ontzettend moe geweest, het was toen ook al half twee in de nacht.
Maar toen eindelijk kwam Rihanna.. Er was veel bewaking en het ging allemaal heel snel.
We maakte een foto met haar en toen was de volgende alweer aan de beurt.
Toen ik aan kwam lopen, zei ze heel lief  ''Hello!'' en gaf me een knuffel, dat was wel erg leuk!
Eigenlijk drong het niet echt tot me door dat ik een wereldster een knuffel gaf! 
Sinds ik de foto met Rihanna op mijn Hyves, Facebook en Twitter heb gezet en al die enthousiaste reacties heb gezien, dringt het pas echt tot me door dat ik een wereldster heb ontmoet!
Het was erg leuk en het was het lange wachten waard!


Bo


Wat een avontuur! We hebben een gezellige en lange avond gehad, we stapten pas om drie uur ''s nachts weer binnen, maar het is het dubbel en dwars waard geweest. Oh ja, bijna vergeten te zeggen, maar we hebben ook nog een gesigneerd t-shirt gekregen!
Nivea, met name Nikki en Marissa, heel erg bedankt, ook namens Bo!!

Deel dit artikel
Back to top