Reviews

LOOkX Eye Rescue en concealer

LOOkX ontwikkelde nog niet zo lang geleden een interessante duo oogverzorging. De AM versie voor overdag en de PM variant die gedurende de nacht werkzaam is. Daarnaast vinden we in het assortiment ook de nieuws LOOkX concealer die mineralen uit toermalijn bevat. 

De nieuwe LOOkX crème-concealer (EUR 19,95) in een makkelijk in gebruik i.v.m de draai pen. Je kunt hiermee prima doseren. De structuur van het product is romig, versmelt prima met de huid en geeft een uitermate goede dekking. De formule is rijk aan mineralen uit toermalijn, hectoriet, mica en potassium.
 


Samen zorgen deze ingrediënten ervoor dat de huid egaler oogt, en camoufleert imperfecties zoals donkere kringen of couperose in een handomdraai.  Voor het meest natuurlijke effect verdeel je de LOOkX Concealer met kloppende vingertoppen over de te camoufleren plek(ken) maar je kunt deze natuurlijk ook - mijn persoonlijke voorkeur - met een penseeltje aanbrengen. De concealer is verkrijgbaar in drie kleurvarianten.


Links: kleur 03 - Rechts: kleur 02

De LOOkX Eye Rescue oogcrème kit (EUR 69,00 – 2 flacons van 10 ml) bestaat uit de AM oogcrème die de oogcontour beschermt tegen externe invloeden, vochtverlies voorkomt, lijntjes vervaagt en de blik verfrist. De PM versie is ontwikkeld om ''s nachts de aanmaak van collageen te stimuleren, beschadigd DNA te repareren en wallen en donkere kringen te verminderen.    
 


Beide producten bevatten en breed skala aan actieve ingrediënten waaronder Aura-28 Peptide en gouden nanopeptides. Dit zijn twee innovatieve biotechnologische ingrediënten met een liftende, hydraterende en beschermende werking.

De AM  variant heeft een gel structuur en trekt razendsnel in waardoor je snel verder kunt met jouw routine. Het product hydrateert direct en bevat Cafeïne, om huid te ontgiften en wallen te bestrijden. Resultaat is een direct frisse en uitgeslapen oogopslag, ook tijdens de vroegste ochtend-uurtjes. De structuur van de PM oogcrème is wat meer romig en bevat onder andere Rhodochrosite Extract. Dit is een een edelsteenextract dat de huid egaliseert, hydrateert en verslapping tegengaat.


Links: AM - Rechts: PM 

De combinatie van de AM en PM oogcrèmes zorgen in mijn geval voor een frisse blik, vermindering donkere kringen (vooral in samenwerking met de concealer) en een groot voordeel vind ik dat beide producten lekker snel intrekken waardoor geen vettig gevoel achterblijft op de huid. Een klein minpuntje vind ik de bijna identieke verpakkingen. Misschien is dat mijn probleem, maar ik vind het vooral ''s morgens nog wel eens lastig om uit te zoeken welke flacon ik moet gebruiken (kleine lettertjes).
 
Interessant? Dan heb ik goed nieuws want tot en met 30 november 2011 loopt er een mooie LOOkX actie. Bij aanschaf van de LOOkX Eye Rescue etui met daarin de Eye Rescue AM en PM krijgt je de LOOkX Concealer er gratis bij.

LOOkX Skincare en Make-up is verkrijgbaar bij de LOOkX salon. Zie www.lookx.com voor adressen.
 

Deel dit artikel
Back to top