Nagel & Handen

Essie Luxeffects & Dive bar metallics - holiday 2011

Vanaf begin december 2011 zullen jullie bij de verkooppunten van Essie weer een tweetal leuke collecties kunnen terugvinden. De Luxeffects collectie bestaat uit 5 nagellaktoppers, die je over elke (Essie) nagellak kunt aanbrengen voor een extra luxe effect, erg leuk voor een extra feestelijke look tijdens de feestdagen. Maar er is meer, want de liefhebbers van metallic lakjes komen bij Essie dit keer ook aan hun trekken met de Dive Bar collectie, kijken jullie even mee?

De Essie Luxeffects lakjes zijn als het ware "the cherry on top" ofwel de kers op de taart, de lakjes maken de luxe look af. Of je nu wilt kiezen voor glitters, fijne shimmer of een 3d effect, met deze lakjes kun je alle kanten op. De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker grijp naar dit soort toppers, je hebt dan op een simpele manier telkens een andere lakje op je nagels. Daarnaast is het ook behoorlijk praktisch, een alledaags lakje oogt direct anders met een gouden glitter, handig voor een feestje!

De Dive Bar collectie is vooral iets voor fans van metallics, ik ben er zelf eigenlijk wel benieuwd naar, zeker omdat ik bij de vorige Essie collectie een beetje mopperde over het feit dat het allemaal creme-lakjes waren. Een beetje afwisseling vind ik wel leuk namelijk en daar heeft Essie blijkbaar naar geluisterd *wink*. De kleuren zijn behoorlijk opvallend zo te zien, maar passen zeker goed in bij het kleurbeeld van deze winter, lekker donker en mysterieus.


Beide collectie worden eind november/begin december 2011 verwacht bij de Nederlandse verkooppunten, de collectie zijn beide slechts tijdelijk verkrijgbaar.
Binnenkort zullen jullie swatches van de collectie bij ons zien langskomen, hou dat zeker in de gaten als je nieuwsgierig bent. De lakjes van Essie kosten EUR 14,00 per stuk, ze worden o.a. verkocht bij de winkels van Skins, in hun webshop, bij Boozyshop.nl en bij verschillende luxe parfumerien, meer informatie over de verkooppunten vind je op www.beautymusthaves.nl

Zien jullie nog iets leuks in deze Essie collecties? Ben jij ook al aan het experimenteren met verschillende nagellaktoppers? Of vind je dat misschien teveel gedoe?

Deel dit artikel
Back to top