Nieuws

The Body Shop Pret-a-party makeup collectie

De fans van The Body shop kijken er ieder jaar weer naar uit, de kerstcollectie van The Body Shop! Ieder jaar ben, ook ik, weer in blijde verwachting, want ik hoop dat mijn favoriete Warm Amber lijn weer eens terugkomt! Helaas, ook dit jaar is dat niet het geval.....maar er is wel een schattige, kleine make-up collectie met de naam Pret-a-party en dat is altijd fijn, kijken jullie even mee?

De collectie bestaat uit 2 oogschaduwpalette''s, 2 bodypoeders en 4 mini lipglosses.....wel een klein beetje teleurstellend moet ik eerlijk zeggen, zeker als je de collectie van de jaren hiervoor bekijkt. Jammer hoor! Ook de producten zelf zijn niet echt verrassend, een handig smoky eye palette hebben we nu wel gezien en shimmery bodypowder, daar word ik ook niet meer zo wild van, jullie wel?

Palette voor smoky eyes in 4 stappen EUR 27,00 in twee versies Silver black en Golden brown
Handige oogschaduwpalette''s waarmee je in vier stappen een smoky eye kunt maken in zwart of bruin. In het palette vind je ook een mini kohl poltood en een kwastje, ze lijken volgens mij behoorlijk op de palette''s van vorig jaar. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van Community fair trade maroela-olie en worden de palette gemaakt van papier gemaakt van FSC hout.
The Sparkler EUR 25,00 in Boudoir Pink en Enchanting gold
Wie kent deze niet? Ieder jaar weer een succes om te geven of om te krijgen, de fijne bodypoeder in het prachtige flesje!Mini Hi-shine lip treatments EUR 5,00 in vier kleuren
Fijne lipglosses in een tube die een zalige geur/smaak hebben, nl. die van passievrucht. Ze zorgen voor heerlijk verzorgde lippen door de maroela-, lanoline- en avocado-olie.

Beige sparkle, coral sparkle, pink sparkle en purple sparkle

De producten van deze collectie zijn tijdelijk verkrijgbaar en liggen nu in de winkels van The Body Shop, je kunt de producten tegenwoordig ook bestellen in de online shop van The Body shop, wel zo handig als je niet zoveel tijd hebt om te shoppen! Binnenkort zullen jullie zeker swatches en onze reviews zien van deze producten, daar kun je dus ook nog even op wachten voordat je gaat bestellen! www.thebodyshop.nl

Wat vind jij van de Pret-a-party collectie van The Body Shop? Vind je het wel goed zo of had je er iets meer van verwacht?
Deel dit artikel
Back to top