Nieuws

Op zoek naar een stralende huid? Dan is Clinique Turnaround de oplossing!

Heb jij genoeg van jouw doffe huid? Na de zomer is het een bekend verschijnsel, onder de zongebruinde huid van de vakantie komt een bleek, dof velletje tevoorschijn en daar worden we echt niet blij van! De oplossing is exfoliëren, de dode huidcellen moeten van de huid af waardoor de gezonde, levende cellen tevoorschijn komen, hallo gezonde glow! De vernieuwde producten uit de Turnaround lijn van Clinique kunnen hier bijzonder goed bij helpen, ik ben ze druk aan het testen, maar ik kan wel wat hulp gebruiken, is het iets voor jou?

De Turnaround productlijn van Clinque bestaat al langer, maar krijgt vanaf vandaag twee nieuwe producten in het assortiment, de Turnaround concentrate radiance renewer en de Turnaround overnight radiance renewer. Deze producten zorgen er, simpel gezegd, voor dat de dode huidcellen sneller en gelijkmatiger loslaten, waardoor er direct een gezonde en stralende huid tevoorschijn komt. Ik zal de producten en hun ingrediënten hieronder even toelichten, lees vooral even verder want ik ben op zoek naar tien personen die de producten samen met mij wil gaan testen!

Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer EUR 52,20 (30 ml)/ EUR 75,70 (50 ml)

Een zijdezacht en licht serum dat geschikt is voor alle huidtypen en voor gebruikers van alle leeftijden. Je kunt het serum twee keer per dag gebruiken na het reinigen van de huid.
Het serum stimuleert het loslaten van de dode huidcellen waardoor vrijwel direct een gezonde glans terugkomt. Kastanje-extract zorgt ervoor dat hardnekkige verbindingen loslaten, de dode huidcellen laten zich makkelijker verwijderen. Het nieuwe ingrediënt Lactobionische zuur zorgt op extra milde wijze dat de huidcellen verwijdert worden, samen met het bekende salicylzuur dat door een speciale bewerking exact de plekken aanpakt die dit echt nodig hebben. Padina Pavonica (een algensoort uit de Middellandse zee) activeert een huidenzym, dat er zo weer zorgt dat de opperhuidcellen zich versterken. 
Naast deze werkzame stoffen zijn er ook een aantal fijne andere werkzame stoffen aan het serum toegevoegd, denk daarbij aan ant-oxidanten en vochtbindende bestanddelen. 
Het fijne aan dit serum is dat het erg mild en toch doeltreffende werkt, ben je gevoelig voor fruitzuren of heb je een extreem gevoelige huid, dan is exfoliëren soms lastig, dit serum zou weleens de oplossing voor je kunnen zijn.

Clinique Turnaround Overnight Radiance Moisturizer EUR 47,45 (30 ml)

Dit is een luxe aanvoelende hydraterende nachtcreme die de huid direct een zacht gevoel geeft, deze is geschikt voor alle huidtypes en voor gebruikers van alle leeftijden. Tijdens de nacht heeft de huid geen "last'' van schadelijke omgevingsfactoren, maar de huid wordt in de nacht wel 25 % droger. Hydratatie is dus erg belangrijk, de werkzame stoffen natriumhyaluronaat, trehalose en  hydroxyethylureum zorgen voor een opnieuw gehydrateerde huid en houden het vocht goed vast in de huid.
Daarnaast stimuleert de Overnight Radiance moisturizer de natuurlijke exfoliatie van de huid door werkzame stoffen als salicylzuur, extract van kastanjezaad, RNA fragmenten die de celverjonging bevorderen en micrococcuslysaat dat de huid gedurende de nacht herstelt.

Inmiddels gebruik ik de producten alweer enkele dagen en ik moet zeggen dat ik ze erg prettig vind, mijn huid ziet er goed uit, voelt zijdezacht aan en de doffe huid die ik vorige week zag heeft echt een boost gekregen. Toch wil ik de producten natuurlijk wel wat langer testen dan een paar dagen, dus een uitgebreide review volgt nog. En daarbij heb ik jullie hulp nodig! Ik ben nl. op zoek naar 10 dames (of heren) die deze producten samen met mij willen gaan testen de komende maand, lijkt jullie dat iets?

Wij gaan ervoor zorgen dat de 10 testpersonen beide (full size) producten toegestuurd krijgen van Clinique, waarna jullie de producten kunnen gaan gebruiken. Na een maand zouden wij het bijzonder fijn vinden om een review van jullie per mail te ontvangen, het is geen verplichting, maar ik denk wel dat de lezers het erg leuk zouden vinden om jullie ervaringen terug te lezen. Je hoeft geen foto''s te maken en een lange review is echt niet nodig, maar een korte gebruikerservaring is zeer gewenst.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • vul voor 23 november 2011 hieronder het formulier compleet in maar laat het vakje van het antwoord leeg!
  • laat hieronder een comment achter met jouw beknopte motivatie en combineer dit even met wat algemene informatie over jezelf zoals leeftijd en huidtype, dit hoeft niet heel uitgebreid.

Als je bij de gelukkigen hoort zullen wij na 23 november 2011 een mail sturen met daarin de uiterste datum waarop de review kan worden ingeleverd, dat zal ongeveer rond eind december 2011 zijn, maar je mag het ook wat eerder opsturen als je bijvoorbeeld op vakantie bent. De producten zullen door Clinique direct naar de winnaars/testpersonen worden gestuurd.

Doen jullie mee aan deze unieke kans en testen we samen deze Clinique Turnaround producten? Gezellig!

Deel dit artikel
Back to top