Fashion

Kort maar krachtig van 16 november 2011

In "Kort maar krachtig" zullen wij regelmatig een klein overzichtje plaatsen met producten die ons zijn opgevallen. Dit kunnen allerlei verschillende producten zijn. Soms zijn deze producten (nog) niet voorbij gekomen op onze website, maar wellicht zal dit later alsnog gebeuren. De kracht van deze rubriek is het ontbreken van de tekst en uitleg. Benieuwd naar de producten van deze week? It''s all about Versace!

Regelmatig zie je ze op Beautyscene voorbijkomen, de "kort maar krachtig" collage''s  met producten die ons zijn opgevallen op het gebied van beauty en fashion. Vandaag een collage die helemaal in het teken staat van Versace, niet geheel toevallig natuurlijk, want sinds vanochtend is de Versace for H&M collectie te koop! Het roze Versace for H&M jurkje op de foto kost EUR 179,00 en het groene print jurkje kost EUR 149,00.


Wisten jullie trouwens dat ik vroeger (zeg 20 jaar geleden) een hele grote fan was van Versace? In mijn mode-archief vind je nog heel wat items terug in schreeuwende printjes en met veel gouden details, lekker opvallend! Momenteel heb ik een iets andere stijl, maar ik heb mij wel moeten inhouden om niet alle zijden jurkjes van deze nieuwe collectie te bestellen!

De Versace for H&M collectie zal vanaf 10.00 uur vanmorgen te koop zijn via hun webshop, natuurlijk kun je ook in de grotere winkels terecht, dat kan al vanaf nu!

Mocht je willen weten waar je de producten kunt vinden, klik dan op de linkjes onder de afbeelding, je komt dan direct in de webshop terecht. Deze week komen er ook weer een aantal producten uit de webshop van Nelly.com, vergeet zeker geen gebruik te maken van de kortingscode "scenenelly" als je daar bestelt voor meer dan EUR 60,00!

Deel dit artikel
Back to top