Nagel & Handen

(Bijna) alle nagellak collecties voor winter & kerst 2011

Jullie zijn toch hopelijk nog niet nagellak moe? Ik hoop maar van niet, want ik heb nog voor ruim 20 minuten aan film vol nagellak voor jullie. In twee filmpjes zien jullie heel wat nieuwe nagellak collecties voorbijkomen, je vindt ze vrijwel allemaal nu in de winkels. Veel glitters, klassiek rood, wat verdwaalde crackles en spannende duo-chrome lakjes....eigenlijk is er voor iedereen wel iets leuk. Kijken jullie even mee?

In deel 1 zien jullie een van de leukste winter collecties nog even voorbijkomen, de OPI Muppets collectie (zie ook dit artikel). Nu heb ik vernomen dat de lakjes op heel veel plaatsen al zijn uitverkocht, misschien is het goed om te weten dat je ze bij Nelly.com nog steeds kunt bestellen. Maar je ziet ook de volgende lakjes:



In deel 2 zie je o.a. de volgende lakjes en collecties voorbijkomen:



Als je op de onderstreepte linkjes klikt vind je de artikelen over de betreffende collecties en/of lakjes, soms ook al met swatches. Er zullen nog wel verschillende swatches voorbij komen van de kleuren en collecties die wij extra de moeite waard vinden. Maar jullie mogen ook een verzoekje doen, laat dus zeker even weten van welke lakjes je zeker geen swatches wilt missen!

Welke lakjes gaan er per direct op jullie wishlist? Of welk lakje gooi jij nog vandaag in jouw (virtuele) winkelmandje?

Deel dit artikel
Back to top