Nieuws

Giorgio Armani cosmetics Madre Perla holiday 2011

Lezeressen die mij al wat beter kennen weten dat ik een zwak heb voor cosmeticamerken die niet in Nederland te koop zijn. Giorgio Armani cosmetics is zo''n merk, jammer genoeg (nog) niet in Nederland te koop, maar ik heb wel geluiden opgevangen dat deze mooie producten toch langzaamaan naar Nederland komen. Maar niet getreurd, want bij onze Zuiderburen kun je de mooie Madre Perla collectie van Armani make-up voor deze feestdagen ook heel simpel vinden. Lees en kijk snel verder...

Megan Fox is het gezicht van Armani Cosmetics, de Madre Perla collectie grijpt terug naar de stijl van de jaren dertig van de vorige eeuw, elegantie en verfijning was de rode draad in zowel de mode als de makeup trends van die tijd. 


De producten hebben naast een prachtige, parelmoer glans voor deze collectie ook een extra mooie verpakking gekregen, althans dat is het geval met het Face & eye palette Madre Perla. Dit palette voor ogen en gezicht met warme, glanzende kleuren is verpakt in een prachtig parelmoeren doosje waarvan er maar 3.000 wereldwijd worden verkocht.

Face & eyes palette Madre Perla EUR 110,00

Eye palette nr. 1 (sand, champagne en aqua, niet op de foto) en nr. 2 (taupe, ivoor en lavendel) EUR 52,50

Eyes to kill eyeshadow in nr. 17 zilver, nr. 18 goud en nr. 19 goud/zilver EUR 30,00




Gloss d''armani in de kleuren nr. 507 Rosewood, nr. 603 Sienna, nr. 604 Bold amethyst en nr. 404 Red EUR 29,00



Het Madre Perla eye palette nr. 2 heb ik voor jullie even op de foto vastgelegd, de 3 kleuren zijn wel vrij licht, maar hebben wel een prachtige glans. Om een complete look te maken vind ik dat je nog een iets donkerdere taupe nodig hebt, maar die heeft Armani natuurlijk ook in zijn assortiment. De lichte parelmoerglans is wel beeldschoon en is vooral fraai in kaarslicht, perfect voor een subtiele kerstlook! Combineer dit palette met een mooie, strakke eyeliner en gebruik de mooie rode gloss....instant Megan Fox!






Je vindt de bovenstaande producten sinds afgelopen week bij mijn favoriete Belgische webshop, www.parfuma.com. Parfuma heeft ook twee mooie winkels in Antwerpen en Wijnegem, als je een shoptripje gepland hebt, neem dan zeker een kijkje in hun prachtige winkel in het centrum van Antwerpen. Ze verkopen ook andere mooie merken als La Mer, Tom Ford, Chanel (niet online), Chloé en veel meer.
Parfuma verzendt ook snel en voordelig naar Nederland, zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fijne webshop (betalen kan ook met iDeal).

Ben jij ook fan van merken die niet in Nederland verkocht worden? Welke merken horen bij jouw favorieten?

Deel dit artikel
Back to top