Nieuws

Crème de la (bio) Crème: Baume 27

Cosmetics 27 is onderdeel van het M.E. SkinLab Laboratorium. Dit is een Frans bedrijf dat staat voor dermo-cosmetische producten van compromisloze kwaliteit, bedacht door Michele Evrard. De lijn bevat een drie bijzondere producten die allemaal uitblinken op het gebied van pure en zeer effectieve anti aging gezichtsverzorging. 

De ‘27 lijn’ is bijzonder, niet alleen omdat de producten uit deze lijn zijn geformuleerd rondom een enkele plant: De Centella Asiatica maar ook omdat de drie varianten uitzonderlijke formules bevatten van natuurlijke origine bestanddelen waarvan de concentraties zeer nauwkeurig zijn afgemeten.
Het volledige assortiment focust zich op huidveroudering en bevat naast het product dat vandaag de hoofdrol speelt in dit artikel ook nog het Essence 27 serum (EUR 89,00) en de Cleanser 27 (EUR 59,00). De producten bevatten (vanzelfsprekend) geen parabenen, phenoxyethanol, minerale oliën en siliconen.

Baume 27 BIO-ENERGIZING CELL REPAIR BALM (EUR 119,00 – 50 ml) is een effectieve anti-veroudering dag en nachtcrème in een product. Je hebt bij gebruik van dit product dus geen aparte dag- of nachtverzorging meer nodig. Het product bevat 27 ingrediënten die samen de huid herstellen. De formule stimuleert de huidcelreparatie en bevat drie gezuiverde extracten van de Centella Asiatica plant. Deze plant wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde en staat bekend om de bevordering van microcirculatie en is in staat de algemene huidconditie te verbeteren.De crème is stevig en zeer vol qua structuur. Je hebt dan ook maar een klein beetje nodig om het volledige gezicht en de hals mee te behandelen. De geur ervaar ik persoonlijk als prettig en licht plantaardig. Mijn huid is vocht-arm tot licht droog en 36 jaar oud. In de praktijk betekend dit dat de Baume 27 uitermate geschikt is voor mijn huid, vooral gedurende de koudere dagen van het jaar wanneer ik wel een volle crème kan gebruiken.

Naast het regenereren van huidcellen herstelt en herstructureert deze crème de huid en verminderd direct roodheid. Het vocht inbrengende karakter maakt mijn huid behoorlijk blij en zorgt dat deze ontzettend zacht aanvoelt en gehydrateerd, egaal oogt. Overigens is de formulering uitermate geschikt voor de droge en beschadigde huid.Ik kan mij zo voorstellen dat je even schrikt wanneer je de prijs van de Baume 27 bekijkt, maar.. voor deze prijs heb je een prachtig groen 2 in 1 product en elimineer je weer een potje in jouw beautycase, je hebt tenslotte nog maar een product nodig dat fungeert als dag- en nachtverzorging.

De producten van Cosmetics 27 zijn werkelijk prachtig, heerlijk luxe en bevatten zoals jullie op een van de afbeeldingen kunnen zien een uniek serienummer die de verpakkingen verzegelen.

Baume 27 is verkrijgbaar bij Ecofavourites.nl. Hier vind je ook de volledige ingrediëntenlijsten van alle producten. Betalen kan via paypal en Ideal. De verzendkosten bedragen EUR 2,75 per bestelling en bij een bestelling vanaf EUR 100,00 betaal je geen verzendkosten.
 

Deel dit artikel
Back to top