Nieuws

New fragrances: True Religion Hippie Chic & Drifter

True Religion is momenteel de nummer twee wanneer het gaat over de Amerikaanse Premium-Denim markt, misschien heb jij ook wel een True Religion jeans? En wat is nu een fashion merk zonder geur? Dus ook wat geuren betreft timmeren zij aan de weg, nog niet zo lang geleden zijn na de lancering van de eerste twee geuren ook geur nummer drie en vier uitgebracht. Nieuwsgierig?

Volgens True Religion doen de nieuwe twee geuren – een dames en een herengeur – je denken aan een frisse bries van duurzaamheid, onvervalste individualiteit en glamoureuze spiritualiteit.True Religion Hippie Chic Eau de Parfum (50 ml – EUR 59,90 /100 ml – EUR 79,90) is zoals gezegd de tweede damesgeur van True Religion. De hoofdnoten bestaan uit framboos, granaatappel en Fuji appel. Bijzonder fruitig, jeugdig en erg lekker. In het hart van de geur vind je jasmijn, hibiscus en Lelie. Dit doet vermoeden dat Hippie Chic een bloemige geur is of wordt maar dat ervaar ik zelf niet.Muskus intensiveert de geur en zorgt ervoor dat deze vol en warmer wordt. Hippie Chic staat voor vrijheid, levendigheid en eenvoud en daar sla je de spijker mee op zijn kop wat betreft de geurbeleving.

De True Religion Drifter Eau de Toilette (50 ml – EUR 59,90 /100 ml – EUR 79,90) is een stoere mannengeur met kardemom, rozemarijn en Wacholder (familielid van coniferen, groen en houtachtig). Om de geur een licht frisse touch te geven bevat deze ook  grapefruit, gember en peer. Een bijzondere combinatie!

Sandelhout en Guaiac hout, zorgen samen met Vetiver-gras en een vanille-achtige ambergeur dat de geur een warm karakter krijgt. Opvallend aan deze geur is de mooie, zware flacon met lederen details. Drifter is een geur die behoorlijk lang blijft hangen, ik zou de geur omschrijven als woest en aanwezig, vooral wanneer de topnoten vervagen en het hart van de geur om de hoek komt kijken. Ik ruik vooral de kardemom in combinatie met de grapefruit en gember.
Aanraders? Ik vind beide geuren behoorlijk fijn, maar moet wel melden dat ik de Hippie Chic damesvariant meer een lentegeur vind. In de winter neig ik persoonlijk wat meer naar bloemige en comfort geuren. Drifter is een voor zover je daarover kunt spreken een echte stoere herfst/wintergeur die je doet denken aan sterke en grote mannen, een haarvuurtje en een (geen tijd om te scheren) baardje. Och, ik bedoel natuurlijk Arie Boomsma of toch Olivier Martinez?

De True Religion geuren zijn exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. Online bestellen kan natuurlijk ook op www.douglas.nl. Momenteel vind je hier een leuke aanbieding waarbij je bij bestelling van de geuren een gratis  Hair & Body Wash (90ml) en Mini flacon (7,5ml) ontvangt.

Deel dit artikel
Back to top