Reviews

Guerlain kerst make-up collectie, foto's & swatches

Guerlain heeft deze periode behoorlijk in de roos geschoten met de veelbelovende Vol de Nuit make-up collectie. De collectie is geïnspireerd op de legendarische Vol de Nuit parfum met zijn nachtblauwe verpakking. We zien veel blauw, maar ook een spannende vier-kleurige gezichtspoeder met de bekende Guerlain geur. Hebben jullie de producten al gezien in de winkels? Ik heb vandaag in elk geval foto''s en swatches van een groot deel van de collectie, kijken jullie mee?

Alle informatie over de Guerlain Vol de nuit collectie vind je in dit artikel, bekijk dat zeker nog even als je graag alles wilt weten. Ik heb voor jullie gemak toch even de prijzen van de producten genoemd, wel handig als je een shoplijstje gaat maken.Parure de nuit powder EUR 55,57
Een combinatie van licht glanzende gezichtspoeder en roze blush met de kenmerkende viooltjesgeur van Guerlain. Je kunt de vier kleuren met elkaar mengen voor een champagne/roze kleurig gezichtspoeder met een lichte glans. Als je de roze/rode tint als blush wilt gebruiken raad ik je wel een kleine blushkwast aan, je gebruikt dan alleen de roze rondjes in het poeder, een precies karweitje en misschien wel een beetje teveel "gedoe". Ik vind het prima om de poeder te mengen, het geeft een wat vale huid net dat beetje glans dat het nodig heeft, zonder teveel te glinsteren of glanzen.
Vol de Nuit powder EUR 72,75
Een combinatie van zeer fijne, glinsterende poeder met de parfum van de legendarische Vol de Nuit parfum. De poeder wordt verstoven door in het gehaakte blaasbalgje te knijpen, het resultaat is een subtiele glinstering op huid of haar, breng van te voren even een bodylotion aan (zonder geur) om te zorgen dat de fijne poeder goed blijft "plakken" op de huid.
Écrin 4 couleurs 02 Les bleus EUR 51,53 (vaste collectie)
Dit oogschaduwpalette maakt deel uit van de vaste Guerlain collectie, maar op de een of andere manier dacht ik dat deze bij de Vol de Nuit collectie hoorde. Geen probleem natuurlijk, want de mooie blauwe tinten zijn ook prima te gebruiken voor een kerstlook en passen qua kleuren goed bij flacon van Vol de Nuit.
De oogschaduws zijn prima van pigmentatie, de fellere blauw is het meest mat van alle kleuren, maar heeft toch nog wel een beetje glans, deze gaf het minst makkelijk kleur af, ik heb deze in twee laagjes moeten opbouwen.Écrin 4 couleurs 10 Les ombres de nuit 51,53 
Dit is dus het palette dat echt hoort in deze collectie, volgens mij is dit palette ook tijdelijk verkrijgbaar. Vier mooie mysterieuze tinten die kunnen zorgen voor een echte "vol de nuit" smoky eye, zeker doordat de matte zwarte kleur alle kleuren direct donkerder maakt. Ik heb nog geen tijd gehad om hiermee een look te maken, maar wie weet volgt dat nog wel binnenkort. De oogschaduws zijn verrassend zacht, geven perfect kleur af en laten zich heel fijn mengen.


Rouge G de Guerlain nr. 26 Gardner EUR 39,90

Een mooie steenrode lipstick in de meest prachtige verpakking ooit! Natuurlijk, het is bepaald geen koopje en door het zware gewicht ook niet altijd de meest praktische lipstick om mee te nemen....maar ja, het is toch geweldig om je lipstick te kunnen bijwerken op deze manier? De pigmentatie is geweldig, één dun laagje voorziet de lippen van een mooie kleur en een verzorgende filmpje, deze lipstick droogt lippen zeker niet uit! Zelfs zonder lipbalm voelen mijn lippen de hele dag prima gevoed aan, een aanrader ook voor iets oudere dames, de lipstick verdwijnt niet in fijne lijntjes om de mond.Rouge Automatique nr. 170 Nuit d''amour EUR 33,34
Heb je altijd maar één hand over om jouw lipstick bij te werken? Dan is de verpakking van de Rouge Automatique echt iets voor jou! Persoonlijk vind ik deze veel minder mooi dan de Rouge G, maar ja...het is wel een stuk praktischer. De kleur is donkerrood/pruimkleurig en dus niet zo zwart als je zou denken, dat zou niet passen bij Guerlain. De Rouge Automatique is iets lichter van dekking en structuur, ik zie ook ietsje meer glans maar in gebruik is het een hele fijne lipstick. 
Dit zijn al behoorlijk wat foto''s, ik denk dat jullie best een aardig idee krijgen van de producten, maar als je ze liever "live" ziet, dan kun je ook nog even kijken naar dit filmpje:
 


De Guerlain Vol de Nuit collectie is momenteel verkrijgbaar bij de verkooppunten van Guerlain, de meeste producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, loop ze dus niet mis. 

Wat vinden jullie van deze producten? Zijn jullie ook zo''n fan van die bijzondere viooltjesgeur die Guerlain geeft aan zijn gezichtspoeders? 

Deel dit artikel
Back to top