Nieuws

Aanrader: Dr. Hauschka Huidconditioner N ampullen

Zijn jullie in voor een bijzonder product in een spannende verpakking? Dan heb ik een prachtig product voor jullie dat ook nog eens behoorlijk "groen" is. De Huidconditioner N is normaliserende, intensieve nachtverzorging van Dr. Hauschka is bijzonder prettig in gebruik, zorgt voor een egale en mooie huid. Kortom: wat mij betreft een zeer grote aanrader, maar jullie willen natuurlijk weten waarom? 

Dit serum wordt gebruik gedurende de nacht en zorgt voor een normalisering van de huis vooral  bij een droge, vette of gevoelige huid of bij vroegtijdige rimpelvorming. De samenstelling is vetvrij (en trekt dus snel in) en stimuleert de gedurende de nacht een verhoogde stofwisseling van de huid waardoor huideigen functies worden geactiveerd.
Dit is een bijzonder gegeven waarover ik nog wat toelichting wil geven. Op zich klinkt het misschien een beetje gek op hetzelfde serum te gebruiken voor een droge en vette huid. Dit kan omdat de producten van Dr. Hauschka de huid aan het werk zetten en het zelfherstellende vermogen van de huid stimuleren. In de praktijk zou dat bekekenen dat de huid zelf kan bedenken wat deze doet met het serum dat wordt aangebracht. Klinkt goed nietwaar?
Een droge huid gaat met behulp van het serum weer vet en vocht aanmaken (en vasthouden), een gevoelige huid wordt sterker, een vette en onzuivere huid gaat de talgproductie weer normaliseren en laat minder overmatige verhoorning zien. Tot slot krijgt de huid bij vroegtijdige huidveroudering weer nieuwe veerkracht en souplesse.

De Huidconditioner N ampullen worden aangebracht na een intensieve avond-reiniging. Je brengt de inhoud van een ampul door middel van een licht drukkende/deppende beweging op het gezicht inclusief lippen en ogen, hals, decolleté en oorlellen. De geur is zacht en nauwelijks aanwezig en de substantie trekt enorm snel in de huid. De ampullen zijn van glas en dat is wel een klein nadeeltje. Gebruik altijd een tissue om de ampul te breken en doe zeker voorzichtig!Een kuur met Huidconditioner N moet minimaal 4 weken duren, omdat de huidcyclus 4 weken is. De  eerste 22 dagen gebruik je twee ampullen per avond en de laatste zes dagen gebruik je een ampul om de kuur af te bouwen. In principe hoef je naast de kuur geen nachtverzorging te gebruiken.

Mijn huid doet het uitermate goed op deze ampullen. Vooral bij het opstaan voelde mijn huid zijdezacht aan. Ik heb sinds de koudere maanden van het jaar zijn aangebroken nog geen enkel droog plekje op mijn huid kunnen bespeuren en dat is toch wel enorm fijn!

Je vindt de fijne Dr. Hauschka Huidconditioner N Ampullen (10 ampullen EUR 18,95 -  50 ampullen EUR 59,50) in de handige Dr. Hauschka webwinkel maar de producten wordt ook verkocht bij o.a. De Bijenkorf.

Deel dit artikel
Back to top