Fashion

Veel Rimmel producten nu met 30 % korting bij Asos

Ben jij, net als wij, ook fan van de Rimmel London Kate lipsticks? Of ben jij gek op de schattige Instant art press on colour nagelstickers? Krijg jij niet genoeg van de Vinyl lipgloss? Dan hebben we een goede tip voor jullie, momenteel is er een leuke kortingsactie in de Engelse webshop Asos, je krijgt maar liefst 30 % korting op de producten van Rimmel Londen. En er is nog meer leuks te vinden bij Asos.

De prijzen liggen bij Asos altijd al lager dan in Nederland en met de 30 % korting worden het wel echte koopjes, zo betaal je voor de  Kate lipstick nu maar EUR 4,71 (lees hier het artikel over de lipsticks nog even). Natuurlijk krijg je over de andere Rimmel London producten ook korting, handig om een voorraadje mascara''s in te slaan. Jammer genoeg worden de nagellakjes niet naar Nederland verstuurd, maar er blijft genoeg fijns over. Je vindt het assortiment van Rimmel London bij Asos hier (<--klik).

Winkelen bij Asos.com is wel heel prettig, je betaalt nl. geen verzendkosten en kunt er veilig betalen met Paypal, ze verzenden vrij snel, reken op een kleine week voordat de bestelling bij je in huis is. 

Andere leuke aanbiedingen van dit moment zijn :

Deel dit artikel
Back to top