Algemeen

Sunday discussion - ben jij tevreden over de adviezen in de beauty winkels?

Voordat we Beautyscene waren hadden we een wekelijkse rubriek op LushiousBeauty die wij de "sunday discussion" noemde. Tijdens de overgang naar Beautyscene.nl zijn de comments jammer genoeg verdwenen, één van de redenen om deze rubriek nieuw leven in te blazen. We zullen zowel oude als nieuwe onderwerpen behandelen, geef jij ook jouw mening? Vandaag willen we weten of jij tevreden bent over de adviezen die je krijgt tijdens het beautyshoppen?

Over de service die we krijgen in verschillende beauty winkels hebben we al eens eerder een discussie gevoerd, maar die ging meer over klantvriendelijkheid, die discussie vind je hier nog even terug.

Vandaag wil ik het iets beperkter houden en zou ik het leuk vinden om te horen of jullie tevreden zijn over de adviezen die jullie krijgen? Ik denk dat iedereen weleens in een parfumerie of drogist heeft gestaan met een vraag over een product of over een "probleem". Hoe was de reactie van de medewerker? Kreeg je een goed antwoord op jouw vraag of kreeg je een goed advies?
Zouden jullie vandaag jouw ervaringen willen delen? Dat kan natuurlijk zowel positief als negatief zijn, liefst wel zo uitgebreid mogelijk, dat is altijd leuk om te lezen!

Deze week had ik een zeer positieve ervaring toen ik afgelopen maandag bij de MAC pro store werd opgemaakt door de geweldige Flavio. Ondanks dat ik een behoorlijke MAC fan ben en dus echt wel een beetje verwend, heeft hij mij door zijn fijne manier van werken en goede uitleg weer helemaal enthousiast gemaakt voor de huidverzorging van MAC. Eerlijk gezegd gebruikte ik die eigenlijk niet meer, maar ik ben er mede door zijn adviezen weer helemaal enthousiast en aan de slag gegaan. Er staat zelfs wat op mijn shoppinglijstje voor de MAC store! En dat wil wat zeggen hoor, je kunt wel zeggen dat zijn adviezen heel erg goed waren.

Heb je zelf ook zijn goede ervaring? Of misschien juist een slechte ervaring? Laat het hieronder dan zeker weten, goede ervaringen mogen natuurlijk ook voorzien worden van namen en adressen van winkels, dan hebben de mede-lezers er ook nog plezier van.
Deel dit artikel
Back to top