Nieuws

Lush heeft nieuwe producten, hier alvast deel 1 van de reviews!

Het leven bestaat uit keuzes maken. De zestien nieuwe Lush producten die het vaste assortiment zijn komen versterken zijn eigenlijk allemaal zo leuk en lekker dat ik ze gewoon het liefste allemaal tegelijk zou willen laten zien. Maar.. dat doe ik niet, want het is natuurlijk wel zo gezellig om meedere reviews voorbij te laten komen.

Vandaag kunnen jullie in deze publicatie meer lezen over vier nieuwe Lush producten: No Drought Dry Shampoo, Ro''s Argan Body Conditioner, Latte Liptint en Lustre Dusting Powder. Deze producten zijn momenteel allemaal al verkrijgbaar in de Nederlandse Lush winkels (en de mailorder) maar ik zal hieronder even een lijstje voor jullie plaatsen waarop je kunt lezen welke nieuwe producten het assortiment komen versterken:

Friends with Benefits Massage Bar, Latte Lip Tint, Bubbleroon BubbleBar in de varianten: Yuzu and Cocoa, Rose Jam en Green, Steamer Tabs in de varianten Moon and Sun and Dream Steam, Dirty soap, Lust soap,  ,  ,British Nanny, Rose Queen Bath Ballistic, Phoenix Rising Bath Ballistic, Peace Massage Bar, No Drought Dry Shampoo, Ro''s Argan Body Conditioner, Lustre Dusting PowderOp naar de eerste review: Ro’s Argan Body Conditioner (EUR 29,95 - 225g) is een geweldige en heerlijk geurende conditioner voor je lichaam. De conditioner bevat verzachtende, hydraterende ingrediënten om de huid te voeden zoals cipres olie, capuacu boter, Braziliaanse notenolie, cacaoboter, sheaboter en amandelolie.

Natuurlijk bevat dit product ook Argan olie en is rijk aan vitamine E. De geur is een nieuwe Lush creatie en zou moeten ruiken naar een rozenstruik in de ochtendzon. Ik moet bekennen dat mijn neus de rozengeur eigenlijk pas in tweede instantie opvangt. De eerste geurexplosie doet mij denken aan warme amandelen. Je gebruikt de body conditioner na jouw douchebeurt, eigenlijk net zoals je jouw haar na het wassen nog even voorziet van een haarconditioner.Smeer het hele lichaam in met Ro’s Argan Body Conditioner, om deze vervolgens weer af te spoelen. Na het douchen voelt de huid heerlijk zacht aan en een zweempje van rozen en zoete amandelen volgen je de rest van de dag. Heerlijk!

De heerlijk geurende Lustre lichaamspoeder (EUR 18,95 - 45 gram) bevat jasmijn en heeft dezelfde geur als de Lust parfum en de Flying Fox showergel). Je gebruikt de poeder op je armen, benen en decolleté  voor een prachtige glanzende look. Parfum is overigens niet nodig, want de geur van de body powder blijft lekker om je heen hangen. Ideaal voor de feestdagen, maar zeker als plaatsvervanger voor een klein beetje instant zon op de huid.


Droogshampoo’s zijn behoorlijk handig tijdens het festival seizoen, maar ook wanneer je door een verkeerde planning jouw haren niet even kunt wassen. De Lush No Drought dry shampoo (EUR 11,95 – 130 gram) heeft als bijkomend voordeeltje dat dit product de haren een flinke volume boost geven en (waar droogshampoo natuurlijk voor bedoeld is) een snelle opfrisbeurt van je lokken.Sprenkel een klein beetje No Drought op je handen, verdeel deze over jouw handpalmen en behandel het haar vanaf de aanzet tot in de punten. Borstel vervolgens de droogshampoo weer even goed uit en klaar ben je. Nog een voordeeltje trouwens, de geur (citroen, grapefruit en limoen) is simpelweg fantastisch!Nog eentje dan? De Latte liptint (EUR 9,25) bevat een zachte koffie- en vanillesmaak geeft een lichte verzorging en een zachte glanzende bronskleur. Deze kleur is wonderschoon, natuurlijk en bevat een parelmoer glans. De liptint blijft uitermate goed zitten en geeft geen plakkerig gevoel.
Binnenkort nogveel meer Lush reviews waaronder de mooie paarse Phoenix Rising Bath Ballistic, alle Bubbleroons bubble bar slices.
 Ik kan jullie alvast verklappen dat er behoorlijk fijne goodies tussen zitten!


De producten zijn verkrijgbaar via de Lush winkels en zijn te bestellen via de handige Lush webshop.Let wel even op want een selectie van deze nieuwe producten is wel al te koop via de mailorder, maar nog niet in de winkels. Dit zal vanaf 27 december wel het geval zijn.

Deel dit artikel
Back to top