Nieuws

Win kaarten voor het All you need is love concert i.s.m. Dove!

Al twintig jaar is All you need is love het meest romantische programma op de Nederlandse televisie. Presentator Robert ten Brink heeft al heel wat paren weer met elkaar verenigd in binnen- en buitenland. En zeg eens eerlijk, jullie kijken toch zeker ook weer uit naar de kerstuitzending? Dat wordt weer genieten voor alle romantici onder ons, maar wij hebben ook iets heel leuks voor jullie bedacht, samen met Dove!

Jullie hebben pas in dit artikel kunnen lezen, heeft Dove een geweldige, comfortabele limited edition Winter Care bodylijn uitgebracht. Een tijdelijk verkrijgbare bodylijn met daarin een heerlijke showergel, een comfortale bodylotion en een zeer voedende bodycreme, alledrie met een snoeperige amandelgeur. Tja, als je dan een romantische avond of nacht gaat beleven, dan moet je er ook voor zorgen dat jouw huid lekker zacht aanvoelt en fijn ruikt! Dat kan perfect met deze drie producten van Dove.

En die romantische avond hebben wij voor jullie geregeld, samen met de producten van de Dove Winter Care bodylijn. Op 22 december 2011 wordt er door RTL, met medewerking van Dove, een prachtige All you need is love concert georganiseerd dat gepresenteerd wordt door Robert ten Brink. Het concert vindt plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam, er zullen optredens zijn van artiesten als Blöf, Caro Emerald, Glennis Grace en Milow, maar natuurlijk heeft Robert ten Brink ook nog wat romantische verrassingen in petto en ook de All you need is love caravan is aanwezig!

Wij geven, samen met Dove, 5 keer 2 kaarten weg voor het All you need is love concert op 22 december 2011 in de Heineken Music Hall in Amsterdam, de gelukkige winnaars krijgt daarnaast natuurlijk ook alle producten uit de Dove Winter care bodylijn, because all you need is Dove!

Wat moet je doen om kans te maken op twee toegangskaarten & een Dove Winter Care pakket?

  • laat hieronder voor 7 december 2011 een reactie achter met daarin jouw idee van een romantische avond met jouw geliefde of met iemand die je wel heel erg lief, mooi of schattig vindt! Natuurlijk hoef je de naam van die persoon niet te vermelden en het mag gerust ook een fictieve avond zijn, wees vooral origineel & lief.
  • op donderdag 8 december 2011 zullen wij via een reply op de winnende comments laten weten wie de winnaars zijn, hou dat zeker even in de gaten
  • de toegangskaarten en het Dove Winter care pakket zullen dan z.s.m. door Dove worden verstuurd aan de winnaars zodat jullie de kaarten tijdig in huis hebben.

Meer informatie over het concert vinden jullie hier : www.allyouneedisloveconcert.nl

Deel dit artikel
Back to top