Nieuws

Needful things : Chanel No.5 Intense bath oil

Vrouwen zijn soms best simpel tevreden te stellen, geef ze een bad, een boek en een lekker ruikend spulletje om een uurtje in de weken. Steek misschien nog een kaarsje aan voor de sfeer, maak een kopje thee en laat haar relaxen! Easy does it! Maar wil je nu echt de show stelen, dan koop je natuurlijk de Chanel no. 5 intense bath oil in de prachtige glazen flacon. 

Chanel brengt rond deze feestdagen eenmalig een geweldig product uit met deze intense badolie met de klassieke Chanel no. 5 parfum. Een stevige glazen flacon met daarin 250 ml geurige, roze olie die is samengesteld uit esters, vetzuren en mineraalolie. Laat eerst het bad vollopen met warm, maar niet te heet, badwater en druppel daarna wat van de badolie in het bad. Zorg wel dat jouw handen goed droog zijn als je de flacon vasthoudt, tenslotte zou het erg zonde zijn als deze uit jouw handen glipt.

De roze olie transformeert in het water direct in een wolkachtig, romig schuimlaagje, het lijkt wel of je in een cappucinolaagje ronddrijft. Het water wordt helemaal wit, zelfs van enkele druppels badolie.


 De geur van het badwater is behoorlijk intens, maar wel zacht. De parfum van Chanel no. 5 kan nog weleens pittig zijn in het begin, maar dat is zeker niet het geval bij de badolie, dit is een zachte versie van de parfum. 
Als je in het bad ligt voelt het water heel zacht aan, de lichte schuimlaag hydrateert de huid prima en de geur blijft echt uren aanwezig op mijn huid. De geur is dan heel zacht en subtiel maar wel duidelijk aanwezig, eigenlijk is het dragen van een parfum compleet overbodig en mijn huid voelt aan alsof deze van zijde is, zonder vettig gevoel.

 Maar natuurlijk kun je de subtiele geur na het bad heus wel aanvullen met één van de Chanel no.5 versie''s, ik heb zelf de keuze uit de navulbare Eau de parfum, de glazen Eau de toilette flacon of de No.5 premiere eau de parfum (niet op de foto), dat wordt nog lastig kiezen!


 Voor een echte Chanel no. 5 fan is de Intense Bath oil eigenlijk wel het ultieme kerstkado, zeker als je weet dat deze slechts tijdelijk verkrijgbaar zal zijn. Het is dat de glazen fles van 250 ml niet echt goedkoop is (EUR 75,00), anders zou je er toch eigenlijk een voorraadje van inslaan? Je vindt de Chanel No. 5 Intense bath oil nu in de winkels, zolang de voorraad strekt.

Vertel eens, hebben jullie deze badolie ook nodig? Zijn er onder onze lezers ook "echte" fans van Chanel no. 5? En welke versie is bij jullie dan favoriet?

Deel dit artikel
Back to top