Reviews

Catrice Welcome to Las Vegas producten, swatches en reviews

De Catrice Welcome tot Las Vegas collectie ligt al een weekje in de winkels, tenminste in een aantal Kruidvat filialen. Mijn kleine dorps-Kruidvat kreeg de spullen pas gisteren, vandaar dat ik jullie nu pas de foto''s en reviews van de producten kan laten zien. Nu vragen jullie je natuurlijk af of je met deze spullen echt de Las Vegas look kan krijgen? Hmm...misschien niet helemaal, maar een beetje uitpakken kun je er heus wel mee, kijken jullie even mee?

De collectie is lekker compleet, je vindt er producten voor gezicht, ogen, lippen en nagels terug en kunt een complete Las Vegas Showgirl look samenstellen. Reken wel op donkere kleuren voor de ogen, pittige rode lippen en natuurlijk nepwimpers, je bent tenslotte showgirl of niet!

Duo lipgloss EUR 3,99 per stuk
Een handige combinatie van een zeer dekkend, rode lipgloss met een lichtere glitter topcoat. Prima om los van elkaar te gebruiken trouwens, maar voor een extra opvallend resultaat gebruik je ze natuurlijk samen. De glosses ruiken lekker naar vanille, wel een beetje jammer dat de rode kleuren zo dicht bij elkaar liggen.

v.l.n.r. Lovely Sinner, Welcome tot the glitz and glamour & Let me seduce you
De lipgloss heeft een sponsapplicator en de topcoat heeft een kort kwastje, hierdoor breng je de glitters luchtiger op.
v.l.n.r. Lovely Sinner, Welcome tot the glitz and glamour & Let me seduce you
Transparent fixing powder fairy dust EUR 3,99

Een lichte, semi-transparante gezichtspoeder die de huid matteert, verwacht geen dekkend resultaat, dit poeder gebruik je vooral om foundation te fixeren en eventueel glimmende plekjes weg te werken. De print van de showgirl verdwijnt direct bij het eerste gebruik, jammer! Absolute eye colour palette Curtain up! EUR 4,49 & liquid liner drama queen EUR 3,79
Een mooi, maar wel donker palette oogschaduws, ik hou hier wel van, zeker om een wat meer uitgesproken oogmake-up mee te creëeren. De pigmenatie is prima, de print op het palette verdwijnt ook direct na het eerste gebruik. De liquid eyeliner is vrij vloeibaar en daardoor toch iets minder dekkend, er zit behoorlijk wat gouden glitters in de zwarte basis. De eyeliner is niet waterproof. EDIT : dit moet ik toch even nuanceren, ik had een behoorlijk "dikke" swatch gemaakt van de eyeliner, die spoelde ik echt zo van mijn handen af. Maar als je een normaal, dun lijntje zet en goed laat drogen, dan kan de liner echt wel wat water aan. Verwijderen is simpel, gebruik warm water en wrijf voorzicht over de liner, deze rult dan van de huid af.Ultimate nail lacquer EUR 2,49
Mooie lakjes die in twee laagjes goed dekken, misschien geen echte verrassend kleuren maar zeker passend bij de rest van de producten. Alle lakjes hebben fijne shimmers die je vooral ziet in het licht, doordat de basis vrij donker is vallen ze in het daglicht minder goed op. Zoals altijd is de kwaliteit van de lakjes prima, zeker gezien de lage prijs.

v.l.n.r. Lovely sinner, Alluring night, Star of the show & Drama queen

Lashes for Show down EUR 3,99

Nep wimpers mogen niet ontbreken! Je hebt nog wel lijm nodig om de wimpers aan te brengen, als je een echt goede lijm zoekt dan kan ik je DUO lijm aanraden, dat is echt het fijnste product. Je vindt DUO lijm bij feestwinkels, de MAC counters en bijvoorbeeld bij ByBeautygloss.nl. Deze wimpers zijn natuurlijk best opvallend, zeker door hun "gekruisde" haren, maar geven wel de perfecte showgirl look. Ik ga deze zeker nog een keertje laten zien!


De Welcome to Las Vegas collectie heeft ook nog een schattige shimmering powder, maar die ben ik vergeten mee te nemen, stom! Het was een schattig, maar wel klein flesje, gewoon een leuk hebbedingetje. De aanraders van deze collectie zijn wat mij betreft het oogschaduwpalette, de lashes, zeker één van de duo lipglosses en het champagnekleurige Star of the show lakje. Maar je kunt natuurlijk met een gerust hart nog een paar dingetjes extra meenemen, daar krijg je vast geen spijt van!
Wil je meer weten over de Welcome to Las Vegas collectie van Catrice, bekijk dan dit artikel nog even. Deze collectie ligt, zolang de voorraad strekt, nog in het Catrice schap bij de winkels van het Kruidvat.

Heb jij al iets geshopt van deze Welcome to Las Vegas collectie? Welke producten vind jij echte aanraders?

Deel dit artikel
Back to top