Reviews

Budget tip: Freeman Chocolate & Strawberry masker

Sommige producten belanden wat mij betreft soms alleen al door de geur onderaan mijn test-lijstje, anderen ruiken echter zo uitnodigend dat je ze liever direct gaat gebruiken. Toen ik het Chocolate & Strawberry masker van Freeman besnuffelde was ik verkocht: De Chocoladehemel bestaat!

Het Freeman Chocolate & Strawberry masker is een kleimasker met detox effect. In de praktijk zorgt het masker ervoor dat overtollige olie en vuil van de huid verdwijnt. Het product heeft een diep reinigende werking in de poriën en zal deze ook verkleinen. Aangeraden wordt om het masker bij een normaal tot droge huid, of op de T zone een a twee keer per week te gebruiken.

De tube is enorm, deze bevat 150 ml (EUR 4,99) en dit is zeker voldoende voor twintig behandelingen. De substantie is stevig en zuinig in gebruik. Omdat het masker behoorlijk compact is heb je maar een klein beetje nodig om je volledige gezicht te kunnen behandelen.


Op naar de geur: de geur van het masker is simpelweg fantastisch. Ik heb zelden zo’n heerlijke, romige chocolade(melk) geur geroken. Breng dit masker aan op jouw gezicht en je bent verzekerd van een vijftien minuten durend geluksmomentje. De aardbeien ruik je niet, dat is echter ook niet de bedoeling, omdat het een aardbeienextract is, puur als ingrediënt dat helpt de poriën te verkleinen.

Na het aanbrengen van de masker begint het masker op te drogen (klei) en voel je dat het zijn werk doet, het voelt alsof de huid strakgetrokken wordt en dat het product lekker actief aan het detoxen is. Wanneer ik het masker vervolgens na 15 minuten afspoel met lauw water voelt mijn huid zacht en enorm schoon aan en lijkt het inderdaad alsof mijn poriën kleiner zijn.
 


Wat mij betreft een grote budget aanrader: de geur is zeldzaam lekker, je kunt low calorie van een flinke dosis chocolade genieten (probeer het niet in jouw mond te stoppen, want dat is zo verleidelijk!) en de tube is zoals gezegd bijzonder groot!

De producten van Freeman zijn oa. verkrijgbaar bij Etos en De Tuinen. Online vind je het masker en een grote selectie van de overige producten o.a. bij Boozyshop.nl

Deel dit artikel
Back to top