Reviews

Urban Decay travel size sets 24/7 glide-on eye pencils Naked & Electric

Gisteren hebben jullie het artikel over het nieuwe Urban Decay Naked 2 palette al gezien en nu heb ik vandaag swatches voor jullie van de travel size sets van mijn favoriete Urban Decay 24/7 glide-on eye pencils. Deze handige setjes zijn momenteel verkrijgbaar bij Sephora en zijn echte aanraders! De eye pencils zijn heel fijn in gebruik en de kleuren mooi gepigmenteerd, sommige heerlijk fel en andere juist prachte "nude". Kijken jullie even mee?

Dit jaar zijn er twee setjes, met elk 5 travel size eye pencils, de potloden zijn 2/3 van het normale formaat. Een full size eye pencil weegt 1,2 gram (het product zelf dan) en in deze travel size eye pencils zit 0,8 gram product. In totaal krijg je dus iets meer dan 3 full size eye pencils qua hoeveelheid, dat voor een prettig bedrag van EUR 29,00 per setje van 5.

Er zijn twee sets, de lekkere felle Electric en de natuurlijke Naked set, in beide setjes vind je een zwart eye pencil en de meeste eye pencils hebben ook wat fijne glitters.


Electric met daarin de smarargdgroen Junkie, de hemelsblauwe Radium, de knalroze (unieke) Woodstock, de lichte paarse Ransom en de matte zwarte Perversion. Een combinatie van behoorlijk felle tinten, die ik graag gebruik als lijntje onder mijn ogen, lekker voor een kleurig en toch subtiel accent.


v.l.n.r. Perversion, Radium, Junkie, Woodstock en Ransom

Naked

is wel een heel andere set, maar dat had je vast niet anders verwacht na het zien van de naam. In het setje vind je de mooie, natuurlijke tinten Stray dog, Underground, Bourbon, Demolition en Zero. De kleur zijn een stukje veiliger, maar wel perfect om te gebruiken als basis voor een bruine smoky eye of om de waterlijn te kleuren voor een mooie zwoele oogopslag. De bruine tinten zijn niet al te hard en zorgen toch voor een stoer accent. Zero is natuurlijk onmisbaar (maar dat is Pervesion eigenlijk ook)
v.l.n.r. Zero, Demolition, Bourbon, Underground en Stray dog
 

Ik ben echt al jaren fan van de Urban Decay 24/7 glide-on eye pencils, het zijn perfect gepigmenteerde oogpotloden met een zachte structuur. Als je ze aanbrengt kun je ze prima uitvagen, maar je kunt ze ook als eyeliner gebruiken, zodra ze opdrogen krijg je ze bijna niet meer van jouw ogen af. Ze zijn zeker waterproof, maar zelfs meer dan dat, ze zijn ook compleet smudgeproof. 
Ik heb gisteren de swatches de hele dag op mijn arm gedragen, onder mijn mouwen die ik regelmatig naar boven en naar beneden heb gedaan, de kleuren zitten er nu nog steeds perfect op (het is nu avond) en ze hebben niet afgegeven aan de stof, echt amazing!
De eye pencils zijn compleet veilig voor de ogen, zelfs als er fijne glitters in zitten, kun je ze nog zonder problemen dragen op en rond de waterlijn.


Momenteel vind je deze setjes bij alle filialen van Sephora in Nederland, zolang de voorraad strekt, want ze maken deel uit van de speciale kerstcollectie. In de Sephora filialen Rotterdam en Den Haag (maar blijkbaar hebben steeds meer filialen het complete assortiment!) kun je wel altijd de full size versie''s van deze pencils kopen, volgens mij kosten ze dan rond de EUR 18,00 per stuk. 

Aanraders dus! Hebben jullie deze ook weleens geprobeerd? Wat is jullie ervaring ermee, ook fan?

Deel dit artikel
Back to top