Nieuws

Essence Crystalliced trend edition, januari 2012 in de winkels

Vandaag is het alweer december, de ultieme wintermaand voor ons gevoel. Maar als we naar buiten kijken dan lijkt het nog nergens op! Maar ik heb voor jullie vandaag wel een leuke wintercollectie van Essence, één die is geïnspireerd door de winter, het ijs, de vorst, sneeuwvlokjes en ijskristallen. De Crystalliced collectie is behoorlijk schattig, zeker de verpakkingen zijn erg leuk om te zien, maar ook de producten zelf mogen er weer zijn. Kijken jullie even mee naar wat Essence nu weer voor ons in petto heeft?

Liquid eyeshadow EUR 2,29 in de kleuren 01 It''s a snow-woman''s world, 02 Ices eyes baby, 03 Ice crystals on my window en 04 Iced age reloaded

Snow flake mascara topper EUR 2,29

Glitter froster EUR 2,29 in de kleuren 01 Frosted champaign en 02 Diamond dust


Lipgloss EUR 1,79 in de kleuren 01 It''s a snow-woman''s world, 02 Diamond dust en 03 Ice crystals on my window

Liquid highlighter EUR 2,49
Nail polish EUR 1,79 in de kleuren 01 It''s a snow-woman''s world, 02 Ice crystals on my window, 03 Iced age reloaded, 04 Ice eyes baby en 05 Frosted champaign


De Essence Crystalliced trend edition zal vanaf januari 2012 bij de winkels van het Kruidvat te vinden zijn, zoals altijd zolang de voorraad strekt, deze collecties zijn altijd tijdelijk te koop.

Heb jij inmiddels ook alweer zin in sneeuw, ijs, kou, UGG''s, warme chocolademelk en dikke truien? Vind je deze collectie daar goed bij passen?

Deel dit artikel
Back to top