Nieuws

MAC Cosmetics doneert EUR 150.000 aan Orange Babies

Vandaag is het World Aids day, de dag waarop extra aandacht wordt gevraagd voor patiënten die de ziekte HIV/AIDS onder de leden hebben. Ter gelegenheid van deze dag werd er vanochtend een bijzonder ontbijt georganiseerd door MAC Cosmetics, want zoals je wellicht weet zet MAC zich met de verkopen van Viva Glam producten bijzonder in tegen HIV/AIDS. Tijdens dat ontbijt werd bekend dat het MAC Aids fund dit jaar maar liefst EUR 150.000 doneert aan Orange Babies!

Dit waanzinnige bedrag werd opgehaald met de verkopen van alle MAC Viva Glam producten, dat betekent dus dat jullie, MAC fans, hier helemaal verantwoordelijk voor zijn! Wat super! Natuurlijk is het bedrag ook te danken aan de inzet van alle MAC make-up artist, die ons fans telkens weer de prachtige Viva Glam artikelen laten zien!

De cheque werd vanochtend door Julie van Ongevalle, brand general manager MAC Benelux, overhandigd aan een duidelijk geëmotioneerde Baba Sylla van Orange Babies. De bekende ambassadeurs van Orange Babies, Fiona Hering, Caroline Tensen en Monique Klemann waren vanochtend ook getuige. 

Orange Babies gaat de donatie inzetten voor het grootschalige programma in Zuid Afrika om de transmissie van HIV moeder op kind te voorkomen. Belangrijke pijlers binnen dit project zijn de directe zorg voor zwangere vrouwen en hun (toekomstige) baby’s en ten tweede de voorlichting over HIV en zwangerschap in de dorpen waar het project actief is. Meer informatie vind je op www.orangebabies.nl

Welke versie van MAC Viva Glam is jouw favoriet? Ik ben fan van de MAC Viva Glam Cyndi!
Deel dit artikel
Back to top