Reviews

Lancôme Midnight Trésor Rose

Door het aantrekken van de mooie Emma Watson (Hermelien in de Harry Potter film reeks) als gezicht voor de nieuwste geur van Lancôme, is het duidelijk geworden dat Lancôme ook de jonge vrouw wil aanspreken. Volgens mij hebben ze met Trésor Midnight Rose een zeer goede keuze gemaakt, deze fruitachtige bloemengeur is een parfum die jong, vrouwelijk en romantisch is. De roos staat, zoals altijd in de Trésor geuren, centraal maar heeft een suikerjasje gekregen en de moderne paarse verpakking maakt het helemaal af.

Emma Watson heeft de afgelopen 10 jaar een indrukwekkende carriere gemaakt, van het kleine meisje met de enorme bos haar in Harry Potter en de Steen der Wijzen tot de moderne, hippe meid met de pixie cut die je hieronder ziet. Lancôme is trots op het feit dat Emma heeft toegestemd om één van de gezichten van Lancôme te worden.


Trésor Midnight Rose is de geur waar Emma haar "gezicht" aan heeft geleend, de prachtige foto''s en de commercial werden gemaakt door de befaamde fotograaf Mario Testino. De geur wordt omschreven als een kleurrijk, levendig en vrolijk parfum, maar ik vind zelf dat dit minder goed naar voren komt in de commercials en advertenties. Daar lijkt de geur vooral romantisch en mysterieus, iets wat wel past bij de grote "Hermelien".

De geur is als volgt opgebouwd:

  • top : intense roos & framboos
  • hart : jasmijn, pioenroos, bosbes en roze peper
  • basis : ceder, vanille en musk
De geur is vrij zoet, de framboos en bosbessen beheersen de geur in het begin heel duidelijk, maar na een tijdje ruik je de roos duidelijk terug. Door de vanille en musk in de basis blijft de geur lang op de huid aanwezig, op een subtiele manier is de geur zeker romantisch te noemen.

Het paarse flesje is facet geslepen en heeft een mooi verloop van kleuren, de mooie zijden paarse roos geeft de flacon een leuke touch, de flacon ziet er zeker een heel stuk moderner uit dan de roze Trésor fles.

Lancôme Trésor Midnight Rose is momenteel alleen nog in eau de parfum te koop, dit zijn de adviesprijzen:
  • eau de parfum 30 ml EUR 47,50
  • eau de parfum 50 ml EUR 72,00
  • eau de parfum 75 ml EUR 83,00
Op dit moment is er een leuke kado-set van de geur te koop in de online shop van de Bijenkorf met daarin de 30 ml eau de parfum, samen met een mascara en oogpotlood, voor een fijn prijsje van EUR 38,00


Hebben jullie deze nieuwe Lancôme geur al eens geprobeerd? Vinden jullie de geur inderdaad een versie van Tresor die meer geschikt is voor jongere dames?
Deel dit artikel
Back to top