Algemeen

#TVOH: Kijken jullie vanavond ook?

De Beautyscene redactie werkt regelmatig een avondje door, behalve op vrijdagavond: dan zitten Debbie en Wendy namelijk voor de buis! Wel met hun telefoon in de hand, want tijdens het kijken van The Voice of Holland wordt er heel wat af getwitterd! Ben jij ook fan? Lees dan snel verder!

Vanaf vanavond (vrijdagavond 2 december) kunnen we met z’n allen gaan genieten van The Voice of Holland Live shows. Op dit moment bevatten de teams van Angela Groothuizen, Marco Borsato, Nick en Simon en natuurlijk Roel van Velzen nog zes talenten. Binnenkort zullen deze teams echter snel worden uitgedund. In de eerste show is het de beurt aan team Nick en Simon en team Groothuizen, gevolgd door de tweede show waarin de dames en heren van team van Velzen en die Borsato hun best gaan doen.De vraag die meteen opduikt is waarschijnlijk: Wat heeft Beautyscene met #TVOH? In de eerste plaats zijn wij trouwe kijkers van deze spectaculaire talentenshow en hebben gemerkt dat veel Beautyscene lezeressen gezellig met ons meekijken op vrijdagavond. Daarnaast interesseren wij ons natuurlijk voor de glitter en glamour binnen de show.Zijn jullie inmiddels al een beetje nieuwsgierig welke kandidaten bij ons een streepje voor hebben? Allereerst is daar Ivanildo Kembel, 35 jaar en wat ons betreft de ideale buurman. Hij zet zich behoorlijk in voor de gemeenschap - gisterenavond stond hij nog in Cafe Montmartre te zingen ivm Wereld Aids dag - en is tot voor kort werkzaam geweest in de thuiszorg. Deze man heeft en lekkere soulstem waarvan je direct op het puntje van je stoel gaat zitten. Ivanildo straalt vrolijkheid en energie uit en volgens zijn vrouw Nancy staat hij ''s morgens langer voor de spiegel dan zij. Dat vinden wij als beautyliefhebbers natuurlijk geweldig. Daarnaast heeft Ivanildo een schoenencollectie die in aantal menig vrouw jaloers zal maken! Ivanildo is trouwens een actieve twitteraar!Daniel van der Zee is 38 jaar, woont in Almere en geeft daar les op een middelbare school. Tijdens the blind auditions van #TVOH zong hij het nummer Ordinary People van John Legend. Eigenlijk heeft hij met dat nummer onze harten gestolen. Mooie, warme sound, goeie kop, lekker alternatief en zoals  in de battle bleek tegen - tja, hoe heette ze ook alweer - een tikkeltje ondeugend. Daniel heeft trouwens via zijn twitteraccount beloofd dat hij bij het magische aantal van 1000 volgers een liedje gaat schrijven en inzingen voor één van zijn volgers. Natuurlijk zien wij graag dat dit een van onze lezeressen (of redactrices - en dat is inderdaad een regelrechte hint!) gaat worden dus hup: volg Daniel!


Bron afbeelding

Laura Estévez (29 jaar) woont momenteel in de hoofdstad van ons land en heeft een Friese moeder en een Mexicaanse vader. Ze houdt van tijgerprintjes, hoge hakken en lippenstift. Eigenlijk zou dit al bijna voldoende moeten zijn om haar rechtsreeks een plekje in de finale te gunnen. Maar bij #TVOH draait het natuurlijk om de muziek! Mocht je de stem van Laura nog niet zo goed kennen, houd je dan maar vast wanneer je haar optreden vanavond bekijkt, anders word je weggeblazen! Laura zingt popliedjes met soul, blues & rock ’n roll  invloeden en doet dat met een lekker rauw randje op haar stem. Daar houden wij van! We zijn trouwens behoorlijk benieuwd welke kleur lipstick Laura tijdens de  eerste live show draagt! Rood?


Bron
afbeelding

 
Uiteraard zijn wij meer dan benieuwd wie jouw #TVOH favoriet is! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben voor  Ivanildo, Daniel of Laura, stel die dan vooral hieronder in de comments. Met een klein beetje geluk krijg je misschien wel antwoord op jouw vraag!

Wij staan vierkant achter ‘onze’ drie kandidaten, als jullie dat ook doen dan kunnen we misschien nog wel tot de finale meekijken tijdens hun #TVOH avonturen inclusief backstage afbeeldingen. Ik heb de dames en heren alvast de opdracht gegeven vandaag even wat exclusieve backstage afbeeldingen voor jullie te maken! Ik (Wendy) ben trouwens op vrijdag 16 december aanwezig bij de 3e live show!

Kijken jullie vanavond ook? Twitter dan gezellig met ons mee ( @MrsBeautyscene en @wenvers) en vergeet vooral de hashtag #TVOH niet!
  

Deel dit artikel
Back to top