Nieuws

Essence special effect topper: Glorious Aquarius

Toen het nieuwe over de Essence Add on Magic collectie bekend werd waren wij niet zo heel erg onder de indruk. Deze collectie bevat namelijk vier cracking nagellakjes, vier magnetics en vier special effect toppers. Maar: Het grootste gedeelte van de collectie is niet nieuw, deze liggen namelijk ‘gewoon’ in het Essence nagel-schap.

Vandaag vernam ik dat de Essence Add on Magic collectie was gearriveerd. In mijn plaatselijke kruidvatfiliaal wel te verstaan. Omdat ik vrijwel alle producten al in huis had ging ik voor de producten die voor mij nieuw waren.


Uiteindelijk ben ik naar huis gereden met de Essence special effect topper (EUR 1,79) in de kleur Glorious Aquarius. Deze topper heeft een transparante basis en bevat een combinatie van azuurblauwe en zilveren/bronzen glitters in verschillende maten. Ik heb de topper voor jullie over een aantal lakjes uit het bestaande Essence Colour & Go assortiment (EUR 1,29) aangebracht en ben tot de conclusie gekomen dat ik de Glorious Aquarius topper fantastisch vind!



Allereerst even de Colour 7 Go nagellakjes op een rijtje. Van links naar rechts zijn dit: In Style, Out Of My Mind, Let’s Get Lost, You Belong To Me en Black is Back. Zoals ik al vertelde heb ik over alle nagellakjes een laagje Glorious Aquarius topper aangebracht en het resultaat is erg mooi. Grappig is trouwens dat op de blauwe variant de bronzen glitters nauwelijks opvallen, terwijl ze over de zwarte nagellak bijna de ovehand hebben!



Natuurlijk heb ik twee van de vijf combinaties ook nog even op mijn eigen nagels aangebracht om het effect wat meer diepgang te geven. Op de eerste afbeelding draag ik de zwarte (Black is Back) nagellak en op afbeelding nummer twee de licht blauwe You Belong To Me nagellak.




De Essence Add on magic display is aan het binnen druppelen bij de grotere filialen van Kruidvat, maar nogmaals: een groot gedeelte van deze collectie vind je ''gewoon'' terug in het nagelschap van Essence. Meer informatie over deze collectie vind je hier.

Deel dit artikel
Back to top