Nieuws

MAC opent een counter in de Bijenkorf in Arhem!

Vrijdag 2 december 2011 was de officiële opening van de nieuwste MAC counter in de Bijenkorf, dit keer was Arnhem aan de beurt. De Arnhemse meisjes (woordspeling want het zijn ook heerlijke koekjes) zijn behoorlijk verwend de laatste tijd, je vindt er niet alleen Burberry, Bobbi Brown, MAC....maar zelfs een Starbucks! Het is oneerlijk verdeeld in de wereld....nou ja, in Nederland dan! Lezeres Marionne is zo''n Arhems meisje en heeft wat foto''s voor ons gemaakt, kijken jullie even mee?

Bij binnenkomst kun je absoluut niet om de mooi, halfronde counter heen, je loopt er direct tegenaan als je de deuren binnengaat. MAC heeft zeker de mooiste locatie gekregen binnen de Arhemse beauty department van de Bijenkorf. De eerste foto''s die je ziet zijn gemaakt op de dag voor de officiële opening, die Marionne gaat gewoon iedere naar MAC!



De opening van de nieuwe counter was geheel in "Glitter and Ice" sfeer, een Johnny Weir look-a-like (waar hebben ze die gevonden?) rolde rond in de counter en deed zijn befaamde "moves". 


Kijk "Johnny" nu staan, hij ging helemaal in zijn rol op! Gelukkig hoefde hij niet lang alleen op zijn platform te staan, MAC''s senior make-up artist Benelux Elke Willemen kon natuurlijk niet bij hem wegblijven. Maar dat was natuurlijk vooral omdat zij ervoor moest zorgen dat hij netjes bijgwerkt werd.




Natuurlijk hebben we de mooie MAC makeup artists ook nog even op de foto gezet, hieronder vind je eerst Niels, die jullie misschien wel kennen van de Bijenkorf in Amsterdam en Willemijn, trainer van de make-up artists in Zuid-Nederland, daaronder zie je de mooie en lieve Deborah.



Het Arnhemse team op donderdag 1 december, in hun World Aids day shirts!

Last but not least, de MAC Glitter and Ice snowglobes......ik wil er graag één in mijn schoen, maar onder de kerstboom mag ook! 

Vanaf nu kunnen de Arnhemse MAC liefhebbers terecht bij de MAC counter in de Bijenkorf! Shop ze, er is bijzonder veel moois te vinden. Vind je Arnhem nu toch nog te ver weg en is er bij jou in de buurt geen andere counter, lees dan dit artikel zeker even! De producten van MAC worden vanaf half december 2011 nl. ook in de online shop van DeBijenkorf verkocht!

Thanks, Marionne!! Ik heb genoten van de foto''s en jouw enthousiaste verhalen over de nieuwe counter, volgens mij ga jij daar heel regelmatig even buurten?

Deel dit artikel
Back to top