Nagel & Handen

Essie Dive Bar collectie - holiday 2011 - swatches & foto's

Voor de feestdagen heeft Essie ons verrast met de metallic lakjes van de Dive Bar collectie! Ik was eigenlijk in de veronderstelling dat de Cocktail bling collectie de feestdagencollectie zou zijn, die viel mij iets tegen omdat het uitsluitend crème lakjes waren. Essie revancheert zich prima met deze metallic lakjes in mooie, diepe tinten die meer dan perfect passen bij de feestoutfits van de komende tijd. Maar ook zonder feestjurkjes komen ze prima tot hun recht! Kijk even mee naar de swatches en foto''s!

In dit eerdere artikel kunnen jullie nog even het nieuws nalezen, de collectie bestaat uit 6 lakjes die elk een metallic finish hebben. Laten we beginnen met foto''s van de flesjes en de swatches op een nagelwieltje (twee laagjes nagellak).

v.l.n.r. Essie Steel-ing the scene, Over the top en Jamaica me crazy



v.l.n.r. Essie Sexy divide, Trophy wife en Dive bar

De lakjes zijn allemaal zeer gebruikersvriendelijk, op Steel-ing the scene na, die kreeg ik echt op geen enkele manier goed aangebracht. Dat is ook de reden waarom je die hieronder (nog) niet ziet op mijn nagels, ik ga deze zeker nog een herkansing geven, dus wellicht verander ik nog wel van mening.
Ik vind het zelf ook wel een beetje jammer dat Essie nog steeds zo''n klein kwastje gebruikt, inmiddels gebruiken de meeste merken toch een groter kwastje en dat brengt nog iets fijner aan.
Maar kijk even mee naar vijf van de zes lakjes aangebracht op mijn nagels.

Essie Over the top

Essie Jamaica me crazy

Essie Sexy divide

Essie Trophy wife

Essie Dive bar
 
Op mijn nagels draag ik twee laagjes nagellak, die ik vrij snel na elkaar heb aangebracht, ik draag geen topcoat. De lakjes laten zich makkelijk aanbrengen, zonder streepjes achter te laten dus! Tenminste, dat doen de lakjes op de foto''s hierboven, Steel-ing the scene is een stukje minder gebruikersvriendelijk. Mijn favorieten zijn zeker de frisse en opvallende Trophy wife, de stoere, knalroze Jamaica me crazy en de chique, rocknagellak Over the top.

De lakjes van Essie hebben een adviesprijs van EUR 14,00 per stuk, ze worden o.a. verkocht bij Boozyshop.nl en Skins. De Dive Bar collectie is daar volgens mij nog niet gearriveerd, maar de lakjes zullen snel bij de verkooppunten arriveren. 

Welke kleur vinden jullie het mooiste van de vijf die je hierboven ziet? En hebben jullie ook weleens last gehad met het opbrengen van een metallic nagellakje?
Deel dit artikel
Back to top