Nieuws

Win een feest make-up workshop bij Make-Up Studio!

Vorige week liet ik onze Facebook fans al weten, we zijn druk bezig met de voorbereidingen voor opnieuw een make-up workshop! Op zondag 18 december 2011 zal er een speciale Beautyscene make-up workshop plaatsvinden in de prachtige nieuwe brandstore van Make-Up Studio in het Stadshart te Amstelveen. Sinds 24 november is de prachtige winkel open voor het publiek en het is nu al een waanzinnig succes, dat willen jullie vast van dichtbij zien?

De opening met Mart Reker, David Stella en Marc Lubach

In de winkel, die te vinden is in het prachtige winkelcentrum van Amstelveen, vind je uiteraard het grote assortiment van Make-Up Studio. Maar er is meer, achterin de winkel is ook een prachtige workshopruimte met grote spiegels, mooi licht en zelfs camera''s die de workshop kunnen opnemen. Handig als je thuis nog eens wilt terugzien hoe de medewerker van Make-up Studio jouw make-up heeft aangebracht.

Het assortiment van het Nederlande Make-up studio is bijzonder groot, wellicht zijn jullie al bekend met de make-up? Maar weten jullie ook dat er een zeer uitgebreide huidverzorginsassortiment is te vinden, onlangs uitgebreid met een speciale hydraterende en anti-aging lijn? 

De mooie winkel, met een oppervlakte van ruim 100 vierkante meter, is natuurlijk een bezoekje waard, aarzel zeker niet om binnen te stappen! Het personeel van Make-Up Studio staat helemaal voor je klaar met hun expertise en adviezen, ze willen iedereen graag helpen, don''t be shy!

Wij mogen, samen met 6 lezeressen, de winkel goed inwijden met de eerste Beautyscene feestmake-up workshop i.s.m. Make-Up Studio en Angela van Studio Bellezza. Angela kennen jullie misschien wel van haar colums in de Beau Monde? Angela zal de deelnemers een korte, maar complete make-up workshop geven zodat jullie de komende feestdagen kunnen schitteren met een echte feest make-up! Of je nu kiest voor glitters, nep wimpers, een spannende smoky eye of simpelweg prachtige rode lippen, bij de workshop leert Angela jullie vast en zeker alles! Natuurlijk zijn zowel ik (Debbie) en Wendy ook aanwezig bij de workshop, wie weet kunnen wij jullie ook nog wel een handje helpen?

De workshop vindt plaats op zondag 18 december 2011 van 10.00 tot 12.00 uur in de Make-up Studio Brandstore, Winkelcentrum Binnenhof 26 te Amstelveen. De winkel is dan nog voor het publiek gesloten, we hebben dus alle privacy! Natuurlijk zullen de deelnemers worden verwend met een hapje en een drankje, een fijne Make-up Studio goodiebag en misschien nog wel een leuke verrassing? De winkel is zowel met openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

Wat moet je doen om kans te maken op een plaats in deze Make-up Studio feest make-up workshop?

  • blokkeer zondag 18 december 2011 in jouw agenda! 
  • laat een comment achter waarin je iets vertelt over jezelf en geef aan wat jij nu graag zou willen leren tijdens deze feestelijke workshop
  • doe dit voor maandag 12 december 2011, wij zullen de deelnemers via Facebook benaderen, check dit dus zeker even op maandag 12 december 2011

Nog even een aantal kleine dingetjes, wij maken uiteraard foto''s en eventueel video''s van de workshop, om later op Beautyscene te kunnen plaatsen, als je daar moeite mee hebt dan moet je dat zeker even aangeven. Na afloop van de workshop zijn alle winkels in het winkelcentrum geopend, erg handig als je nog kerstinkopen moet doen. Je vindt in het winkelcentrum prachtige winkels zoals De Bijenkorf, Mango, Zara, Sephora, MAC etc....


Wendy en ik hebben er zin in, we zijn benieuwd welke van onze lezers zich aanmelden voor deze fijne make-up workshop! Zien we jullie op zondag 18 december 2011 in Amstelveen? Ook als je niet wint moet je zeker even langsgaan in de mooie Make-Up studio brandstore!

Deel dit artikel
Back to top