Nagel & Handen

Lezers report: OPI Soak Off behandeling

Een poosje geleden hebben jullie mijn ervaringen kunnen lezen over de OPI Soak Off nagelbehandeling. Ik was zo enthousiast over deze methode omdat dit DE ideale mogelijkheid is om altijd verzorgde (gekleurde) nagels te hebben zonder er naar om te kijken! Vandaag kunnen jullie meer lezen over de ervaringen van een aantal lezeressen die een behandeling bij ons hebben gewonnen!

In dit artikel kun je meer lezen over mijn persoonlijke ervaringen met de OPI Soak Off behandeling. Wij hebben nog niet zo heel lang geleden een aantal behandelingen weggegeven en waren behoorlijk nieuwsgierig naar de ervaringen van onze lezeressen. Jullie ook? Hieronder kun je de ervaringen even op je gemakje lezen, inclusief afbeeldingen.Maaike: Ik draag graag nagellak, maar doordat ik regelmatig in de paardenstal te vinden ben en mijn dagelijkse werk ook niet altijd even zachtaardig is, chipt mijn nagellak vaak heel snel. Deze Soak Off nagellak zou heel lang goed blijven zitten, dus dat zou helemaal wat voor mij zijn.

Gister ben ik bij Pierot in Haarlem geweest. Ik werd geholpen door Rose. Ze legde heel goed uit wat ze allemaal ging doen. Eerst moest en natuurlijk een kleur gekozen worden. Dat was nog heel moeilijk om te kiezen. Het zit er toch voor weken op. Ik ging voor de kleur ''Over the Taupe''. Ik vond deze kleur mooi bij de herfst passen.

Eerst kwam er een basislaagje op mijn nagels, daarna twee kleurlaagjes en daarna nog een top coat. Rose vertelde dat ik over deze kleur nog gewoon mijn eigen nagellak kan doen als ik dat wil. Ook vertelde ze dat deze behandeling vaak goed werkt als je korte nagels hebt en dat het kan helpen om je nagels minder te laten peelen. Door de lak die er over heen zit, hebben je nagels beter de gelegenheid om te groeien zonder te peelen. Na ongeveer 40 minuten stond ik weer buiten. Ik ben heel erg blij met mijn Soak Off nagels en heb er veel vertrouwen in dat het erg lang blijft zitten.
Elisa:
Op 27 oktober heb ik de OPI Soak Off Axium behandeling gehad bij Soap in Amsterdam. Bij binnenkomst kreeg ik een lekker kopje thee aangeboden. Wat een mooie zaak is dit! Het personeel was erg gastvrij en heel behulpzaam. Ze vonden het erg leuk dat ik als winnaar was uitgekozen voor de behandeling. Na het lezen van een boekje werd ik opgehaald door de OPI Soak specialist van Soap.

Mijn nagels werden bijgevijld en glad gemaakt en daarna mocht ik een kleur uitkiezen. Wat moeilijk, allemaal hele mooie kleuren. Zoet roze, fel rood, licht roze, paars etc. Tot ik dan toch op mijn kleur "You Don''t Know Jacques" kwam. Een hele aparte kleur. Er zit wat paars, bruin en grijs in. Een makkelijke kleur wat bij al mijn kleding past.

Na het vijlen ging het eerst laagje gel er op, onder de UV lamp en daarna ging mijn uitgekozen kleur erover heen. Zo nog een keer onder de UV lamp en het tweede laagje eroverheen. Uiteindelijk was het klaar en ik ging al heel voorzichtig met mijn nieuwe nagels mijn tas pakken, alleen dat hoeft natuurlijk allemaal niet zo voorzichtig want het is geen gewone nagellak, wat er snel af gaat! Het zit er goed en netjes op en ik ben er erg tevreden mee, zeker omdat het 2 tot 3 weken mee gaat! Ik denk dat deze behandeling zeker voor herhaling vatbaar is.
Cécile: De kleur die ik heb gekozen heb voor mijn OPI Soak Off behandelin is Passion, een rustige kleur die het wit in mijn nagels oplicht en het nagelbed mooi roze kleurt.

Ik ben erg leuk ontvangen bij SOAP Amsterdam, en kon vrijwel meteen mee met een medewerkster
om de soak off aan te brengen. Eerst werd de gel aangebracht, met behulp van een UV-lamp. Daarna werd de color gel aangebracht. Het resultaat is super, mijn nagels zijn erg sterk en zien er heel verzorgd uit. Na de soak-off gel werden mijn nagels en handen verzorgd met handcrème en nagelolie.

Al met al een fijne behandeling, in een mooie salon! Wellicht zal ik de afspraak voor het verwijderen
van de Soak-off gel combineren met een heerlijke mama-to-be behandeling die ze daar aanbieden.
Nina: Mijn nagellak blijft altijd maximaal 3 a 4 dagen mooi zitten, en daarna moet het toch echt over. Ik ben een groot nagellak fan, en ik voel me ''naakt'' zonder nagellak, dus in combinatie met weinig geduld zou dit de perfecte uitkomst zijn! Ik houd heel erg van donkere kleuren nagellak, maar net geen zwart. Daarom viel mijn keus op de kleur Russian Navy, een mooie donkerblauwe kleur. Nadat mijn nagellak verwijderd werd, bekeek zij mijn nagels goed, deze waren volgens Beau in goede conditie. Eerst werden mijn nagels ''glad'' gevijld met een buffervijl, en daarna werd de lengte nog wat bijgevijld. Toen werden mijn nagels helemaal vetvrij gemaakt, en werd er een doorzichtig laagje opgebracht, een soort base coat.

Terwijl ik met mijn rechterhand een paar minuutjes onder de UV lamp moest werd de lak op mijn andere hand aangebracht, en kon ik ze daarna omwisselen. Toen werd de eerste laag kleur opgebracht, het eerste laagje was nog heel erg doorzichtig, maar zou helemaal dekkend zijn bij het tweede laagje. Na een laagje kleur ging mijn hand ook weer een paar minuutjes onder de UV lamp. Het tweede laagje was inderdaad dekkend, en het zag er nu al super mooi uit! Na weer een paar minuutjes onder de UV lamp werd er een soort top coat aangebracht, die ook voor meer glans zou zorgen. Na voor de laatste keer een paar minuten onder de UV lamp geweest te zijn, kon ik het eindresultaat bewonderen!

Mijn nagelriemen werden nog even ingesmeerd met een heerlijke olie, en ik kreeg nog een kleine handmassage, heerlijk! Ik was aangenaam verrast door het feit dat mijn nagels meteen ''droog'' waren. De kleur Russian Navy is nog mooier dan ik verwacht had! De color gel is wel iets dikker dan gewone nagellak, maar ik ervaar dit absoluut niet als storend. Inmiddels heb ik de color gel een week op mijn nagels zitten, en heb ik toch wat dingen gedaan die een normale nagellak bij mij niet zouden overleven; ik heb een kamer geverfd, de vloer in de was gezet en gezwommen. Er is helemaal niets te zien aan mijn nagels, en ik ben niet echt voorzichtig geweest. Dit is toch wel een geweldige uitkomst, ik hoef helemaal niet aan mijn nagels te denken, die zien er gewoon nog steeds super verzorgd uit. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat mijn nagels vrij snel groeien, en dat je uitgroei te zien krijgt. Na een week kan het zeker nog wel, maar ik ben benieuwd hoe het er volgende week uitziet.

Ik ben ontzettend blij met mijn OPI color gel, voor mij is het echt een uitkomst omdat ik niet het geduld heb om iedere 3 a 4 dagen mijn nagels te lakken. En nu heb ik er gewoon een paar weken geen omkijken naar, dit is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!Zoals jullie kunnen lezen zijn de verhalen en beoordelingen zeer lovend! De OPI Soak OfF behandeling is simpelweg ideaal voor dames die geen zin of tijd hebben om hun nagels regelmatig te lakken. De gel lak ziet er weken lang goed uit en je kunt er ook nog eens ‘gewoon’ overheen lakken met een reguliere nagellak.

Kortom: absoluut de moeite waard om een keertje uit te proberen. Meer informatie vind je op OPI.nl. Dames, bedankt voor jullie geweldige verslagen!  

Deel dit artikel
Back to top