Inspiratie & Tutorials

Last call : tips voor kerstcadeau's bij Asos t/m EUR 25,00

We hebben jullie regelmatig tips geven voor leuke kerstcadeau''s, om het jullie gemakkelijk te maken hebben we de tips ingedeeld in prijscategoriëen en je zult er vooral leuke beautyproducten & fashion items in vinden. Zoek jij een cadeau voor iemand die heel erg van beauty & fashion houdt, dan ben je de komende tijd bij ons aan het goede adres. Laat je zeker inspireren en shop ze!

Vandaag hebben we shoptips bij de Engelse webshop Asos in de prijsklasse tot en met EUR 25,00 voor je, een aantal van onze tips zijn momenteel in de aanbieding en zijn daarom extra voordelig te shoppen op dit moment, dat komt even goed uit!

Wil je de bovenstaande producten nog voor kerstmis ontvangen van Asos? Zorg er dan voor dat je kiest voor de verzendmethode International express, anders heb je kans dat je de spullen niet tijdig binnen hebt, dat zou zonde zijn. Binnenkort onze cadeautips in de prijsklasse t/m EUR 50,00 bij de online shop van De Bijenkorf & Parfumerie.nl!

Hebben jullie al inkopen gedaan voor kerstcadeau''s? Shoppen jullie liever in "echte" winkels of  doen jullie dat tegenwoordig ook vaker online?

Deel dit artikel
Back to top