Reviews

Juliette has a gun : Vengeance extreme, verleidelijk en spannend

Kennen jullie de spannende Juliette has a gun parfums? Deze geurreeks is gecreëerd door Romano Ricci, de kleinzoon van de beroemde Nina Ricci. Maar waar de geuren van Nina Ricci vooral bekend staan als klassiek (al zijn ze dat niet allemaal trouwens...), kun je de Juliette has a gun geuren het best omschrijven als behoorlijk spannend! De nieuwste creatie heeft de naam Vengeance extreme gekregen, Juliette is uit om extreme wraak en "she''s got a gun!". Wees gewaarschuwd dus!

Juliette has a gun : Vengeance extreme is een zgn. chypre geur. Parfums die deze omschrijving meekrijgen zijn parfums met houtachtige tonen, vaak gecombineerd met citrusnoten, denk daarbij vooral aan patchouli, eikenmos en bergamot. De Chypre geurfamilie heeft zijn naam ontleend aan een parfum van Francois Coty uit 1917 met de naam Chypre.

Romano Ricci liet zich voor Vengeance extreme insprireren door een impulsieve en gepassioneerde vrouw, een vrouw die spontaan handelt en een behorlijk extreem karakter heeft, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Maar dat maakt haar, en daarmee de parfum, behoorlijk spannend.

Vengeance extreme is een intense chypre geur die patchouli, Bulgaarse roos en vanille combineert tot een bijzondere, zeer herkenbare geur. Het kruidige van de patchouli wordt prachtig in evenwicht gebracht door de Bulgaarse roos en zoete vanille, hierdoor is de geur niet kruidig te noemen, maar ook zou ik deze niet kunnen omschrijven als bloemig of zoet?  Het is echt een geur waar je niet omheen kunt en als ik de geur draag dan krijg ik verschillende keren per dag de vraag wat voor parfum ik draag. De geur is heel intens, met slechts één klein spraytje zul je de geur de hele dag ruiken, zelfs bij jezelf en dat is niet met alle geuren het geval.

Alle geuren van Juliette has a gun hebben een flacon in dezelfde vorm, de flacon van Vengeance extreme is zwart van kleur met bloedrode letters. De eau de parfum is verpakt in een kunstof koker en versierd met zwart lint met rode letters, je kunt er niet omheen, deze Juliette is behoorlijk spannend!

Juliette has a gun : Vengeance extreme is uitsluitend verkrijgbaar in een flacon van 100 ml eau de parfum, de prijs is EUR 103,00. Je vindt de geuren van Juliette has a gun o.a. bij de zeven vestigingen van Skins en tevens in hun webshop, er zijn ook nog een aantal geselecteerde verkooppunten bij de exclusievere parfumeriën.

Kennen jullie Juliette has a gun ook? Welke versie is jullie favoriet? 

Deel dit artikel
Back to top