Nieuws

Winterhandjes: Yves Rocher Beauté des Mains lijn

De decembermaand is volop in gang en opeens voelt het wel heel koud aan! Vooral mijn handen hebben gedurende de koudere maanden van het jaar wat extra verzorging nodig. De nieuwe handverzorgingslijn van Yves Rocher, Beauté des Mains hebben mij daarbij de afgelopen week uitstekend geholpen.

Het hoofdingrediënt van de Yves Rocher Beauté des Mains lijn is biologische Arnica. Deze helpt de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De producten zijn enorm fijn in gebruikt, licht qua geur en worden stuk voor stuk razendsnel opgenomen door de huid.

S.O.S. SCHONE HANDEN (EUR 3,30 - 30 ml) is een reinigende gel (sanitizer) waarmee je jouw handen kunt ‘wassen’ zonder water en zeep. Je hebt maar een druppeltje nodig, dat je op de handpalm laat vallen om vervolgens de handen tegen elkaar te wrijven tot ze droog zijn. De tube is klein en uitermate handig om in jouw handtas te stoppen! De reinigende gel heeft een licht bloemige geur.

 Voelen jouw handen trekkerig aan en hebben zij behoefte aan vocht? Kies dan voor de LANGDURIG HYDRATERENDE HANDCRÈME (EUR 3,50 - 75 ml / EUR 1,00 - 30 ml). Deze crème is zeer geschikt om dagelijks te gebruiken en heeft bovendien een langdurig effect. Het product is stevig maar absorbeert behoorlijk snel. De biologische Arnica beschermt de handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ik ben dol op multifunctionele producten en daarom is de 2-IN-1 HANDCRÈME VOOR MOOIE HANDEN EN NAGELS (EUR 5,00 – 75 ml) mijn favoriet. Deze handcrème beschermt namelijk niet alleen de handen, maar maakt ook de nagels mooier. Naast biologische Arnica bevat deze variant ook rozenextract om de huid glad en stralend te maken. Dit laatste ingrediënt zorgt trouwens ook voor een heerlijke zachte rozengeur. De structuur is wat meer lotion achtig en trekt net zoals de Langdurig Hydraterende handcrème snel in de huid.  


 Hebben jouw handen net even een klein beetje meer nodig dan alleen maar hydratatie en verzorging dan is er de ULTRA-VOEDENDE HANDCRÈME (EUR 7,00 - 50 ml). Dit is een rijke en voedende crème (met sesamolie) voor droge handen die direct een trekkerige gevoel doet verdwijnen en voedt de droge huid. Mijn neus verteld mij dat de geur van deze crème wat minder bloemig is.

 Wanneer je op zoek bent naar ‘grof geschut’ dan is de BALSEM VOOR DE WINTER (EUR 11,00 - pot 50 ml) werkelijk geweldig. Deze intensief herstellende verzorging is ook geschikt voor de geïrriteerde en zeer droge huid en werkt kalmerend en verzachtend. Het is mogelijk om het product op beschadigde plekjes te gebruiken. De stevige formule maakt mijn huid buitengewoon soepel en zacht. Deze balsem bevat karitéboter en dit ingrediënt geeft een fijne vanille achtige twist aan de geur. Jum!

V.l.n.r. S.O.S schone handen, Hydraterende handcreme, 2 in 1 handcreme, Ultra voedende handcreme en Balsem voor de winter 

De Beauté des Mains producten zijn absolute aanraders. Je kunt een product kiezen afhankelijk van jouw behoeften. Hebben jouw handen niet zo heel veel last van het gure weer, dan kun je kiezen voor de Hydraterende handcrème of de 2 in 1 handcrème. Wanneer je droge of zeer droge handen hebt zijn de Ultra voedende handcrème en de balsam variant ideaal. Op dit moment kun je genieten van een fijne korting op de volledige lijn dus wees er snel bij! 

De producten zijn verkrijgbaar bij de filialen van Yves Rocher en via de Yves Rocher webwinkel: Yvesrocher.nl

Deel dit artikel
Back to top