Nieuws

20 % korting op Everyday Minerals minerale make-up bij Double Beauty

Toen ik in 2007 startte met beauty bloggen (toen nog in een forumvorm) was het helemaal hot, minerale make-up. Inmiddels zijn we vier jaar verder en heeft minerale make-up nog steeds een grote schare fans, ook in Nederland. Één van de fijnste merken is toch wel Everyday Minerals, een Amerikaans merk met fijne minerale foundation, blushes en oogschaduws. Wisten jullie dat Everyday Minerals nu ook in Nederland verkocht wordt, bij de fijne webshop DoubleBeauty.nl?

Minerale make-up is gemaakt van natuurlijk materialen, de mineralen die gevonden  worden in onze aardbodem.  Het bekendste en meest succesvolle product van Everyday Minerals is zeker de foundation, een foundation in losse poedervorm die de huid prachtig egaal en zacht maakt, zonder de natuurlijke glow te verliezen. De poederfoundation is aan te brengen met een grote poederkwast of een kabuki, Everyday Minerals heeft overigens ook heel fijne kwasten (die trouwens veganistisch zijn).  De foundations worden o.a. gemaakt van mica, titaniumdioxide en zinkoxide, bevatten verder geen conserverings- en vulmiddelen, ze zijn ook biologisch en worden milieubewust geproduceerd.

medium beige

Maar er is nog meer! Zo was ik vroeger altijd een grote fan van hun finishing powders en blushes, vooral de Apple blush was en is een plaatje. De finishing powders zorgen voor een extra frisse glow op het gezicht of corrigeren bijvoorbeeld een vale tint. Je kunt de finishing powder uiteraard prima combineren met de foundations. 

Apple blush EUR 9,95

Minerale make-up van Everyday minerals heeft nog veel meer andere mooie, leuke en handige producten, zo zijn de verpakkingen van de oogschaduws tegenwoordig echt heel mooi. Er zijn leuke setjes verkrijgbaar met daarin 3 of 4 oogschaduws, erg leuk ook om cadeau te geven, tenslotte moeten we nu alweer gaan nadenken over kerstcadeautjes.

My Beauty essentials eye palette EUR 5,95

Multi-tasking Concealer & oogschaduws uit Everyday elements water kit

DoubleBeauty.nl

heeft goed nieuws voor onze lezers, als je producten van Everyday Minerals besteld in hun uitgebreide webshop, dan krijg je t/m 22 december 2011 20 % korting als je de code EM20BS gebruikt! Shop ze!!

www.doublebeauty.nl

Gebruiken jullie (nog) minerale make-up? Het is echt een leuke, voordelige manier om kennis te maken met make-up, zeker ook een aanrader voor jonge meiden, zeker een leuk idee voor een kerstcadeau!

Deel dit artikel
Back to top