Nagel & Handen

Butter London holiday 2011 nagellak collectie swatches

Kennen jullie het Engelse nagellakmerk Butter London al? Dit merk heeft hele prettige nagellakjes met echte Britse namen en het merk wordt sinds kort verkocht bij de Nederlandse webshop Boozyshop.nl. Super natuurlijk, zeker omdat de Butter London lakjes lastig te verkrijgen waren in Nederland. Nu niet meer en dat is goed nieuws omdat ze een schattige, kleine holidaycollectie hebben uitgebracht. Kijken jullie even mee?

De Butter London holiday 2011 collectie bestaat uit 3 lakjes, de glitterlak Tart with a heart (vooral erg geschikt als topcoat), de metallic roze Fairy lights (die al in één laagje dekt) en de spannende donkerpaarse The Black Knight.

Ik heb al meerdere Butter London lakjes in mijn voorraadje en ze zijn bijzonder fijn, in kwaliteit zijn zo vooral te vergelijken met OPI en ze liggen ook qua prijs in dezelfde range. De lakjes zijn ook "Big 3 free", dat houdt in dat ze minder schadelijke stoffen bevatten en beter zijn voor de nagels. Maar eerlijk is eerlijk, dat is tegenwoordig eigenlijk zo met de meeste nagellakmerken.
Laten we daarom even kijken naar de swatches.

Butter London Tart with a heart, zachtroze/beige basis met zilveren, roze en witte glitters in verschillende formaten, de lak blijft ook na twee laagjes nog transparant

Butter London Fairy lights (één laagje), een spannende roze/lila metallic lakje dat meer dan uitstekend dekt, één laagje is voldoende en is heel eenvoudig aan te brengen. Onder het flitslicht lijkt de lak nogal streperig, dat is deze ook wel, maar in normaal licht is het echt een stuk minder, hoort ook wel een beetje bij metallic lakjes.

Butter London The Black knight- een donkerpaarse, bijna zwarte nagellakbasis met daarin fijne roze, blauwe en zilveren glitters, de lak is wel een beetje dik en daardoor minder makkelijk aan te brengen, maar met twee laagjes heb je een prima dekking. Ik vind deze heel mooi, doet mij denken aan een winterse sterrenhemel.
 
De Butter London holiday 2011 lakjes zijn, zolang de voorraad strekt, voor EUR 12,95 te bestellen bij Boozyshop.nl, natuurlijk heeft Maaike nog meer kleuren in het assortiment, neem zeker even een kijkje. 

Ken jij de lakjes van Butter London al? Welke kleur uit het assortiment van Boozyshop.nl vind jij het mooiste of leukste?
Deel dit artikel
Back to top