Blogs & Editorial

Wendy's favorieten van november

Vorige maand vertelde ik jullie trots over het feit dat ik alweer zo enorm snel was met het publiceren van mijn favorietenlijstje. Helaas is er na twee maanden niet zo heel veel over van mijn goede voornemen, want deze maand hebben jullie er even op moeten wachten. Enfin, hier zijn ze!  

Eigenlijk is het iedere maand weer bijna onmogelijk om maar tien favoriete producten te kiezen. Maar .. zoals iedere maand is het mij ook deze keer weer gelukt. Ik waarschuw maar vast: Deze maand staan er een heleboel nagellakken in mijn favorieten. Dat mocht best wel een keertje vond ik.

Laat ik beginnen met twee bodyproducten. De Délice des Fleurs Body Milk (EUR 20,00 - 250 ml) is onderdeel van de gelijknamige holiday collectie en ruikt naar een combinatie van rode vruchten, mandarijn en rozenblaadjes. Deze combinatie is besprenkeld met een vleugje poedersuiker en ruikt daardoor ongelooflijk lekker. De Body Milk trekt snel in de huid en maakt deze zacht en soepel.

Een ander body product dat mijn hart de afgelopen maand heeft gestolen is de Lush Ro''s Argan Body Conditioner (EUR 29,95 - 225g).  Dit is een conditioner voor je lichaam en bevat ingrediënten die de huid voeden zoals Arganolie en Vitamine E. Je gebruikt het product na het wassen, net zoals na het wassen van jouw haren. Even afspoelen en je kunt de rest van de dag genieten van een zacht lichaam en een heerlijke geur. Geheimpje verklappen: Mijn pot is al bijna leeg!

De Nubar Jeans collectie bevat drie nagellakkleuren die veel weg van de Les Jeans de Chanel collectie. Ideaal dus voor dames die de felbegeerde Chanel lakjes niet hebben kunnen bemachtigen. Mijn favoriete variant is de Boyfriend jeans nagellak (EUR 8,50). Deze midden blauwe nagellak heeft een crème finish en geeft een uitstekende dekking in twee laagjes.

De Essence special effect topper in de kleur Glorious Aquarius (EUR 1,79) is wonderschoon. Deze blauwe glitternagellak (met blauwe en koperen/zilveren glitters in verschillende maten) kun je dragen over een lichte kleur, maar ook zeker over en zwarte of andere donkere nagellak.

Hieronder zien jullie twee nagellakjes, die eigenlijk wel een klein beetje bij elkaar horen. De Zoya Zoya Gems & Jewels collectie bevat in totaal zes nagellakken die zijn onderverdeeld in basis- en topper nagellakken. Holly (EUR 8,95) en Rina (EUR 8,95) zijn mijn favoriete duo. De intens groene Holly nagellak is op zich al prachtig, maar met een laagje Rina creëer je de perfecte groene combinatie. Rina bevat namelijk microglitters, groene staafjes-glitters en als bonus ook zo hier en daar een paar blauwe staafjes glitters. Party!
De Cowshed Wild Cow Bad & Massage Olie (EUR 19,00 - 100 ml) kan ik eigenlijk niet meer missen. Dit is een bad & massage olie met een groene, frisse mix van essentiële oliën zoals citroengras, gember en rozemarijn. Ideaal is dat je de olie ook in bad kunt gebruiken. De Bad & Massage Olie is verkrijgbaar in vijf geurvarianten. Kijk ook even naar de Grumpy variant wanneer je last hebt van een winterdipje!
Scotch Naturals nagellakken (EUR 17,50 ) produceren geen schadelijke dampen of geuren en hebben een long lasting kwaliteit zonder de nagels te verkleuren. De wintercollectie bevat een breed scala aan prachtige kleuren waaronder de intens paarse Queen of Scotch variant. Wil jij deze prachtige kleur nog even op mijn nagels bekijken? Klik dan even op deze link.
De Rituals Authentic tea tin in de smaak Rose Wisdom is een heerlijke, verwarmende 100 % natuurlijke kruidenthee op basis van Roos en Gember. De prachtige blikken bevatten 50 zakjes die theïnevrije thee bevatten. Daarnaast is het blikje natuurlijk bijzonder mooi en met het oog op de kerstdagen absoluut een leuk cadeautje. Overigens vind je in deze blikken zeven verschillende smaakvarianten waaronder Jasmine Delight, Hammam Mint en Cape Delight. Net zoals de Lush Ro''s Argan Body Conditioner is ook mijn blik alweer bijna op. Heerlijk!
China Glaze Tinsel Town nagellak (EUR 5,95) is simpelweg fantastisch. Op dit moment mijn grote favorieten!  Deze grijs, bijna zwarte nagellak bevat grote zilveren glitters die zo compact zijn dat de lak in twee laagjes een perfecte dekking geeft. De lak is feestelijk maar tegelijkertijd stoer en rock chique. Wil je de andere nagellakjes uit de China Glaze - Let it snow collectie bekijken dan kan dat in dit artikel.


Welke producten hebben jullie de afgelopen maand veelvuldig gebruikt? Hebben jullie nog aanraders die je bij Beautyscene.nl nog niet voorbij hebt zien komen? Wij horen het graag van jullie!
 

Deel dit artikel
Back to top