Nieuws

China Glaze: On Safari collectie

Een paar dagen geleden hebben wij jullie al geinformeerd over de leuke China Glaze Magnetics collectie die vanaf maar 2012 verkrijgbaar zullen zijn. Ook konden jullie in dat artikel vast een preview zien van de Crackle Glitters collectie. Alsof dit niet genoeg was kunnen wij jullie vandaag melden dat er in juni 2012 een collectie gaat uitkomen die de naam On Safari draagt.

On Safari is een twaalfkoppige collectie die zo op het eerste gezicht een aantal zeer mooie kleurtjes bevat. Helaas zijn de namen van de verschillende varianten nog niet bekend, maar de oranje, grijze, groene en donker bruine tinten zien er behoorlijk interessant uit.Ik wilde jullie deze bovenstaande informatie natuurlijk niet onthouden. Wat vinden jullie van deze On Safari collectie zo op het eerste gezicht? Wij houden jullie op de hoogte wat betreft kleurnamen van de verschillende nieuwe collecties. De bovenstaande lakjes zullen vanaf juni 2012 verkrijgbaar zijn bij Nailpolishfashion.nl.

Momenteel ontvang je tot en met het einde van het jaar 15% korting (code: DEC2011) op alle producten m.u.v. de nagellakrekken en de Zoya remove + producten. 
 

Deel dit artikel
Back to top