Inspiratie & Tutorials

#TVOH: De spanning stijgt!

Vorige week hebben wij met z''n allen massaal genoten van de eerste The Voice of Holland Live show. Vorige week hebben vier deelnemers het strijdtoneel verlaten en vanavond is het de beurt aan de teams van Marco Borsato en Roel van Velzen.

In de Live Show van vorige week trad Jomy op in een werkelijk prachtige jurk van Swarovski. Niet alleen omdat hij uitzonderlijk mooi was, maar de jurk werd eerder gedragen door Beyoncé! Ook de microfoon en schoenen schitterden door alle Swarovski-steentjes. Wisten jullie trouwens dat alle talenten tot aan de finale Swarovski sieraden dragen? Niets staat hun in de weg om te stralen! Aankomende vrijdag dus even goed letten op alle mooie sierraden die gedragen worden tijdens de live show, wie weet kunnen wij jullie er volgende week meer over vertellen! Ik ben trouwens benieuwd of een aantal van de dames ook de heerlijke Swarovski geur dragen!

Marloes van Ommen heeft de eerste ronde wel overleefd, misschien wel dankzij de mooie Night-time oorbellen van Swarovski (EUR 135,00). De gele jurk vonden wij misschien een beetje too much, maar haar, make-up & accessoires zagen er prachtig uit.

Ivanildo Kembel

is er helemaal klaar voor. Hij heeft ons beloofd de sterren van de hemel te gaan zingen en wij verwachten natuurlijk niet anders van hem. Wat betreft de visagie zit het wel goed, niets meer aan doen. Volgen jullie hem nog niet? Zeker doen hoor want hij heeft mij verteld dat er binnenkort een leuke winactie volgt via zijn twitter account wanneer als hij vanavond doorgaat! Trouwens... de brushes op de onderstaande afbeelding komen mij wel heel bekend voor!

 Vorige week heeft Daniel #TVOH verlaten en dat betekend natuurlijk dat er weer ruimte is voor een talent dat stiekem al een poosje op ons verlanglijstje stond. Niels Geusebroek (32 jaar en voormalig zanger/componist van de band Silkstone ) heeft afgelopen week het nummer Here Without You van 3 Doors Down gezongen op een manier waar ik persoonlijk behoorlijk gelukkig word. Hieronder zien jullie hem achter de schermen samen met James Morrison! 

 Zijn jullie trouwens ook zo onder de indruk van de geweldige stijling van Angela Groothuizen? Wat is dat toch een prachtige vakvrouw! Haar vaste visagist Leco van Zadelhof heeft haar agelopen week weer een prachtige look gegeven en samen met het zilveren Filippa K jurkje ziet zij er, zoals iedere week, weer uit om door een ringetje te halen. Via Twitter raden Debbie en Wendy regelmatig naar de nagellakjes die Angela draagt en eerlijk is eerlijk; We hebben tot nu toe een score van 100%.

Vergeten jullie niet met ons mee te twitteren vanavond? Wie weet zie jij jouw tweet wel verschijnen in de Red Room! Niels en Ivanildo hebben beloofd om vandaag weer wat backstage foto''s voor jullie te maken! Ik (Wendy) ben trouwens op vrijdag 16 december aanwezig bij de 3e live show en de voltallige redactie zal ook aanwezig zijn bij de show van 6 januari en.. als hoogtepunt: : een backstageverslag tijdens de repetities van de finale-show!

Kijken jullie vanavond ook? Twitter dan gezellig met ons mee ( @MrsBeautyscene en @wenvers) en vergeet vooral de hashtag #TVOH niet!

Deel dit artikel
Back to top