Nieuws

Moroccanoil - al 1,5 jaar onze holy grail - nu ook bij salons in Nederland

De redactie van Beautyscene is al jaren fan van alle producten van Moroccanoil. Vooral de fijne shampoo en conditioner zijn onmisbaar in onze huishoudens. Tot voor kort moesten wij toch wel wat moeite doen om onze ‘holy grail’ in het buitenland aan te schaffen, maar dat is nu niet meer nodig, want Moroccanoil is nu gewoon verkrijgbaar in Nederland!

Het grote geheim van de producten van Moroccanoil is de arganolie. Deze olie wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. De producten van Moroccanoil maken het haar sterker, zorgen voor glans en wanneer je de producten langer gebruikt gaat jouw haar zelfs sneller drogen.

Voordat je verder leest is het wellicht goed om te weten dat de producten van Moroccanoil geschikt zijn voor ieder haartype. Ze bevatten krachtige antioxidanten, een UV-beschermer en zijn rijk aan vitaminen en natuurlijke elementen. Vitamine F (Omega 6) en Vitamine A versterken de elasticiteit van het haar en Vitamine E beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Nieuwsgierig naar onze favorieten?
De heerlijke Moisture Repair Shampoo (EUR 19,90 - 250 ml) en de Moisture Repair Conditioner (EUR 19,90 – 250 ml) zijn een  geweldige combinatie. De shampoo bevat een vochtherstellende formule die is verrijkt met keratine. Deze is zeer zuinig in gebruik en ruikt heerlijk. Leuk detail is trouwens dat de vochtherstellende bestanddelen ervoor zorgen dat ook mijn handen na het wassen niet droog aanvoelen. Uniek! De conditioner zorgt voor een goede doorkambaarheid van mijn haar en geeft een mooie glans. De conditioner is trouwens voor zover mogelijk misschien wel nog zuiniger in gebruik ten opzichte  van de shampoo. De hoeveelheid in de vorm van klein spruitje is al voldoende om mijn lange haar te voorzien van conditioner.  

Mijn favoriete Moroccanoil product is het Intense Hydrating Mask (EUR 33,90 - 250 ml). Dit masker staat garant voor pluisvrij haar en zorgt voor dat kleine beetje hydratatie dat mijn haar een keer per week goed kan gebruiken. Heb jij gedurende de koudere maanden van het jaar last van statisch haar? Ook dan is dit masker een schot in de roos. In principe hoeft het product (een handje vol) maar een minuut of 7 in te trekken maar ik moet bekennen dat ik meestal voor 30 minuten kies. Opvallend is trouwens dat wanneer ik het masker gebruik ik mijn haren nauwelijks hoef te stijlen, het voelt zacht, vol, soepel en heerlijk fris aan! Groot voordeel is trouwens dat het masker mijn haar niet verzwaard.

Afgelopen week heb ik voor het eerst de Moroccanoil Treatment (vanaf EUR 14,90 - 25 ml) geprobeerd. Dit is een dikke olie, die je aan moet brengen op nat haar. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om een paar druppeltjes van dit vloeibare goud toe te voegen aan de andere Morrocanoil producten om deze te verrijken en de werking te versterken. Dat heb ik nog niet geprobeerd maar ik heb de olie (vier druppels) aangebracht op mijn natte haren. Vervolgens heb ik mijn haar geföhnd en daarna was mijn haar zo glad, zacht en stijl dat mijn stijltang niet meer nodig was. De glans die dit product aan mijn haar geeft is geweldig, daarnaast houdt het product de kleur van het haar langer mooi en verbetert het de elasticiteit. Do I need to say more?
Nee, dat ga ik niet doen, want Debbie en Bo willen natuurlijk ook behoorlijk graag vertellen wat hun ervaringen zijn met de producten van Moroccanoil.

Wendy heeft helemaal gelijk, wij willen zeker graag nog even vertellen over onze liefde voor Moroccanoil! De shampoo en conditioner gaan er hier echt met flessen doorheen, dit is echt de holy grail van zowel mij als mijn dochter. Bo heeft van zichzelf haar dat een behoorlijke slag heeft, zeker als het vochtig weer is. Iedere dag stijlt Bo haar haren met onze favoriete CHI stijltang, en de Moroccanoil oil treatment zorgt er echt voor dat het haar van Bo mooi stijl wordt en blijft.
Ik heb zelf een heel ander haartype, maar ik merk direct het verschil als ik mijn haren een keer met een ander merk verzorg, niets....maar dan ook niets zorgt voor zulk mooi, glanzend en soepel haar als Moroccanoil. Verrassend genoeg zorgt de combinatie van shampoo en conditioner voor veel volume in mijn haar, iets wat je misschien niet had verwacht omdat het een shampoo is met een behoorlijke hoeveelheid olie, maar het werkt echt! Moroccanoil staat hier op nummer 1 wat betreft haarverzorging en wij kunnen het serieus aan iedereen aanraden, do try this at home! Je krijgt er zeker geen spijt van!


Kun jij niet wachten om de producten van Moroccanoil te gaan gebruiken? Deze zijn in Nederland verkrijgbaar bij kapsalons en spa’s. Momenteel is nog niet het volledige assortiment verkrijgbaar maar hier zal in 2012 verandering in komen. Meer informatie over de producten vind je op www.moroccan-oil.nl. Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt? Kijk dan hier even voor de handige store-locator.

Deel dit artikel
Back to top