Nieuws

Nieuw: Yes To Blueberries!

Kennen jullie de ‘Yes To’ producten al? In het assortiment vind je aan aantal lijnen die specifiek zijn afgestemd op huidtypen. Yes To Carrot, Cucumbers, Tomatoes en nieuw in het assortiment: Yes To Blueberries!  Nieuwsgierig naar de producten? Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

De Yes To Carrots producten zijn geschikt voor de normale tot droge huid en alle haartypen, mijn kinderen zijn er dol op! Yes To Cucumbers producten zijn ontwikkeld voor de normale tot gevoelige huid en gekleurd haar. De producten uit het Yes To Tomatoes assortiment  pakken een vette tot gecombineerde huid aan en is uitermate geschikt voor futloos haar.

Yes To Blueberries
biedt een complete lijn van parabeenvrije huidverzorgingsproducten voor de 30+ huid op basis van bosbessen. De lijn bevat drie hoofdingrediënten waarvan de eerste (natuurlijk) de bosbes is. Deze is rijk aan anti-oxidanten. Biologische katoendistel herstelt en hydrateert de huid door het natuurlijke collageen te stimuleren. Tot slot is er nog de Parakers bloem, deze verzacht fijne lijntjes en wordt veel gebruikt om de huid rondom de ogen te verzorgen.
De Smoothing Daily Cleanser (EUR 12,95 - 130 ml) heeft een lotion achtige structuur en bevat kokos- en bosbesextracten. De romige cleanser maakt de huid glad, waardoor deze haar natuurlijke teint en frisheid terugkrijgt. Citroenschilextracten gaan onzuiverheden tegen. Breng de cleanser aan op gezicht en hals en spoel deze vervolgens af met warm water.

 Vooral gedurende de vroege ochtenduren vind ik de Brightening Facial Towelettes (EUR 7,95 ) ideaal. Deze bevatten extracten van appel en limoenschil voor een verkwikkende en zachte reiniging van het gezicht. Je kunt de doekjes ook na de Daily cleanser als toner gebruiken om de laatste restjes vuil van jouw gezicht en hals te verwijderen.

De Yes To Blueberries producten ruiken fantastisch, zo ook de Intensive Firming Repair Moisturizer (EUR 19,95 - 50 ml). Deze moisturizer vermindert rimpelvorming en zorgt voor een egale huid. Vitamine C bevat antioxiderende eigenschappen en gaat vrije radicalen tegen.  De lichte formule trekt behoorlijk snel in de huid en zorgt voor een goed gehydrateerde huid. En .. die heerlijke bosbessen met een laagje poedersuiker geur!

Intensive Firming Eye Repair Cream (EUR 22,95 - 15 ml) gebruik je twee keer per dag.  Het romige product bevat een extract van de Braziliaanse parakersbloem dat de gevoelige huid rond de ogen rehydateert en de elasticiteit terug brengt. De huid wordt gladder, rimpels en kraaienpootjes lijken minder diep.
Je kunt ervoor kiezen om het Anti-Wrinkle Intensive Repair Serum (EUR 22,95 - 30 ml)’s ochtends of ’s avonds te gebruiken, beiden kan, maar is niet noodzakelijk. Het mengsel van antioxiderende kersen- en bosbessenextracten helpt bij het tegengaan van de vorming van vrije radicalen. Vetzuren voeden en beschermen de huid. Het serum heeft een gel achtige structuur en trekt snel in de huid die direct gladder en lekker zacht aanvoelt.

Intensive Night Repair Cream (EUR 19,95 – 50 ml) voelt qua structuur hetzelfde aan als de  Intensive Firming Repair Moisturizer. Deze volle nachtverzorging zorgt ervoor dat de huid zich kan herstellen om de volgende ochtend glad, zacht en mooi egaal weer te ontwaken. Wil jij opstaan met een mooie gezonde huid? Dan is dit product uitermate geschikt.


V.l.n.r. cleanser, dagverzorging, nachtverzorging, serum en oogverzorging
 

Op zoek naar een parabeenvrije, 99% natuurlijke en volledige productlijn voor jouw 30+ huid? Dan moet je de Yes To Blueberries producten echt eens van dichtbij gaan bekijken en vooral besnuffelen!  De artikelen van Yes to.... Cucumbers, Tomatoes, Carrots en nu ook Blueberries zijn verkrijgbaar bij Sephora (te vinden in een aantal filialen van V&D). Voor een winkel bij jou in de buurt kijk je hier even.

Deel dit artikel
Back to top