Nieuws

12 days of Xmas winactie - dag 1 - win Kiehl's Orginal Musk Oil

Jullie hebben het vanochtend al kunnen lezen, vandaag gaan we van start met een hele leuke kerst win-actie waarbij we merken en/of (web)shops waar wij van houden extra in het zonnetje willen zetten! Maar liefst twaalf dagen lang zullen jullie iedere dag een fijne nieuwe win-actie kunnen vinden, waarbij we jullie wel aan het werk zetten! Het is nl. niet zomaar een win-actie maar een complete speurtocht door de artikelen van Beautyscene. We gaan van start met de heerlijke Original Musk Oil van de Kiehl''s Heritage collectie!

Dit jaar bestaat het, van oorsprong Amerikaanse, apothekersmerk Kiehl''s maar liefst 160 jaar. In dit artikel hebben jullie er al over kunnen lezen, wat een prachtige geschiedenis heeft dit merk! Om deze mijlpaal te vieren heeft Kiehl''s een bijzondere Heritage collectie uitgebracht, de Kiehl''s klassiekers in een bijzondere verpakking. In de collectie vind je de Calendula toner (EUR 37,50), de Ultra Facial Moisturizer (EUR 29,00), de Ultra Facial cream (EUR 29,00) en de Original Musk oil (EUR 53,00).

Wij geven samen met Kiehl''s op de eerste dag van de "12 days of Christmas" win-actie de heerlijke Original Musk oil weg t.w.v. EUR 53,00. Een heerlijk product, zoals Wendy inmiddels heeft ondervonden:

1963: de ontdekking van de “love oil”
Er circuleren allerlei verhalen over de oorsprong van Kiehl’s Original Musk Oil, een echte “cultklassieker”. Volgens de overlevering bij Kiehl’s dateert de formule voor deze olie uit de vroege jaren twintig en werd ze bedacht door een verwant van de originele Kiehl’s familie: een echte Russische prins! Volgens de legende werd de formule opgeborgen in een ton met het opschrift “Love Oil” in de kelder van Kiehl’s Flagship store in NY. Het vat bleef ongeopend tot het in 1958 werd herontdekt. De klanten van Kiehl’s konden in 1963 voor het eerst kennismaken met de Original Musk Oil, naar verluidt de eerste keer dat muskusgeur op die manier werd aangeboden. Deze kreeg de naam “Original” omdat de samenstellers destijds geen geur kenden die ze konden associëren met het woord “muskus”. De geur is 50 jaar later bijna synoniem voor Kiehl’s geworden; het bedrijf stelt de populaire geur vandaag nog steeds op dezelfde manier samen. Leuk om te weten … het Wall Street Journal van 26 september 2010 noemde Kiehl’s Original Musk Oil een van de grote uniseks geuren. “Een van de testers zei, nadat ze het op haar pols had verstoven, dat ze een afspraakje met zichzelf wel zag zitten.”Wendy: Eigenlijk kan ik niet anders dan die allerlaatste regel beamen. Deze geur is simpelweg fantastisch. daar gaat nog wel even en verhaaltje (ik hou het kort, dan kunnen jullie aan de slag!) aan vooraf. Toen ik deze geur in huis had riep Debbie direct; ohhhh dat is echt wat voor jou, die vind je zalig! Ik bekeek de donkere verpakking, bedacht mij dat musk misschien wel een mannending was en zette de fles in mijn test-kast. De volgende avond pakte ik het flesje uit de kast vroeg mijn echtgenoot of ik hem even mocht besprenkelen. Terwijl ik hem voorzag van een aantal sprays bereikte de geur mijn neus en er gegeurde iets waardoor ik de rest van mijn carrière fan zijn van deze geur. Muskus is zacht, compact en heeft iets dierlijks, iets waardoor je volledig overtuigd bent van jezelf en iedereen om je heen. Bedwelmend! Zo''n geur dat de cirkel rond maakt. Uiteraard moest ik Debbie (weer) melden dat ze helemaal gelijk had, om daarna mijn flesje te gaan verstoppen voor mijn wederhelft. De Kiehl''s Original Musk oil is van mij, helemaal van mij!

Meer info over Kiehl''s vind je via www.kiehls.nl en natuurlijk in hun winkel & de shop in shop in de Bijenkorf in Amsterdam.

Wat moet je doen om kans te maken op dit fijne product van Kiehl''s:

  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:

Iedere dag vanaf vandaag 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie.

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top