Nieuws

12 days of Xmas winactie - dag 3 - win Lola by Marc Jacobs eau de parfum

Hebben jullie de letters van de afgelopen twee dagen al gevonden? Ja toch zeker? Achter de schermen kunnen we goed zien dat jullie driftig aan het zoeken zijn door alle artikelen, we maken het jullie volgens mij niet zo makkelijk? Maar dat is natuurlijk ook wel weer leuk en je hoeft niet persé alle letters te vinden, ook als je een paar letters mist kun je misschien het woord van 12 letters wel raden aan het einde van de win-actie! Maar blijf vooral lekker doorzoeken, we hebben vandaag letter nummer 3 voor jullie!

Natuurlijk hebben we ook een nieuwe prijs en wat voor één, een heerlijke grote fles Lola by Marc Jacobs eau de parfum die beschikbaar is gesteld door de fijne, betrouwbare webshop Parfumerie.nl.

Lola kennen jullie vast wel, we hebben een hele tijd geleden al over "haar" geschreven in dit artikel en recentelijk kwam ook haar frisse, meer fruitige zusje Oh Lola voorbij. Lola is een opvallende dame met haar lekker ronde lijf en kleurrijke bloementooi op haar hoofd, ze kan inderdaad zo een showgirl zijn, iets waar Marc Jacobs zich ongetwijfeld door heeft laten inspireren. Lola is in het begin lekker pittig door de grapefruit, peer en roze peper, maar haar hart van roos en de basis van musk, vanille en tonkabonen zorgen voor een lekker sexy geur nadat de topnoten zijn vervlogen. Een heerlijke geur!

Bij Parfumerie.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment parfums, zowel voor dames als heren, maar je hebt er ook een ruime keuze in huidverzorgingsproducten. De keuze is echt heel groot en zeer divers, je vindt er natuurlijk  de bekende merken, maar ook niche merken zoals Etro, Amouage en Tom Ford vinden er een plekje. Ik ben absoluut gecharmeerd van de lieve mensen van Parfumerie.nl, die zeer klantvriendelijk zijn en altijd mooie aanbiedingen en actie''s hebben voor hun klanten.
Volg je hen ook al op Twitter? Zeker een aanrader, dan mis je niet van hun actie''s! Ben je nog op zoek naar een lekker geurend kerstcadeau? Dan kan ik je zeker aanraden snel een kijkje in hun winkel te nemen, als je nu bestelt dan heb je het cadeau zeker nog op tijd in huis!

 
Wat moet je doen om kans te maken op de geweldige grote 100 ml fles Lola eau de parfum van Marc Jacobs?
  • ga in de artikelen die geplaatst zijn op Beautyscene op zoek naar de volgende afbeelding:
  • op de afbeelding die je moet zoeken staat een letter die je hierboven natuurlijk niet ziet *wink*
  • om het je iets "gemakkelijker" te maken hebben we de volgende aanwijzing voor je:


Iedere dag vanaf 12 december t/m zaterdag 24 december 2011 maken we een nieuwe prijs bekend en krijg je een nieuwe aanwijzing om een letter te vinden. Op zaterdag 24 december 2011 heb je dan, als het goed is, 12 letters die een woord vormen, nu ja, er moet nog wel een beetje gescrabbeld worden. Dat woord van 12 letters is het antwoord van deze "12 days of Christmas" win-actie (en dus niet de letters op zich of het artikel waarin de letter te vinden is!).

Na 24 december 2011 (maar eerder mag ook) kun je het antwoord samen met het nummer van het cadeau van jouw keuze invullen samen met jouw gegevens in het onderstaande formulier:


Extra fijn

: we hebben een speciale kortingscode gekregen van Parfumerie.nl! Als je gebruik maakt van de code "BeautysceneMJ" dan krijg je maar liefst 20 % korting op alle Marc Jacobs producten bij Parfumerie.nl, dat is echt te gek!!!

Morgen hebben we weer een prachtige prijs, het wordt nog lastig om een keuze te maken op 24 december! Of weten jullie wat, je mag ook meerdere keren meedoen voor verschillende prijzen, maar je kunt er maar één per persoon winnen. Heel veel succes!

Deel dit artikel
Back to top